2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yokk bee yanlız olucam sevgilimin izni yok o yüzden güzel değil bence. 5 gün arkadaşla bodruma gidicem sonra 15 gün evdeyim :119:

bodrumda napıcan canım..gezicenmi..
olsun şekerim izin izindir..dinlenirsin fenamı..iş stresinde uzak olucan oh

ajikal gelmiş...kıs geçen senin zebra keki yapayım dedim galiba beceremeim ...ya ne güzel kabarmıştı fırında....söndü büzüştü ortası...kaç dk kaç derecede pişirmiştin sen...

bodruma kafa dinlemeye gidicez arkadaşla, onunda izni vardı, onunda eşinin izni yok, beraber gezicez. zuzu yaa üzülüyorum arkadaşım keşke sende düzgün kullanabilsen iznini ama kendi hakkını savunmuyosunki. işveren tabiki düşünmez sen yorulmuşsun çok çalışmışsın umrunda değilki.

valla ya zuzucum şöyle bari haftada 2 gün izni olan biryerde çalış be canım:97:

arse bu kurban bayramında ankaraya gidicektim doğru düzgün iznim yoktu4 gün bayram izni işte bide pazar günü vardı.....
tek başımayım en büyük sıkıntım bu.....

diğer muhasebedikiler sırayla izin kullanıyor 1 haftalık olsa bile.....ben tek olduğumdan 5 senedir izin mizin yokkk

herkese merhaba kızlarrr

zuzucum ben kekimi 180 derecede pişirdim canım,ortası neden söndüki,erkenmi açtın acaba fırının kapağını
en az ilk 20-25 dk açmasaydın

evlisin tatlım ya birgün izin çok az be

super valla eğer bu işyerimden çıkarsam birdaha muhasebeye girmicem diyorum ama yinede büyük konuşmak istemiyorum....

ben de istiyorum izin ya. biz bu sene düğün koşuşturmasından tatil matil anlamadık.inşallah önümüzdeki sene izin hakkımız olacak. kocişle bir otele gidip güzel bir tatil yapmak istiyoruz. aileler daha çok izmire gitmemiz için baskı yapıyor ama oraya gidersek dinlenemeyiz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…