2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok kız bizimde tek alyans işte ben iki elde de yüzük sevmiyorum....

kalın derken genişlikten bahsettim..ozamnlar eşim dedi ne o öyle tekerlek gibi...ama şimdide o istiyor geniş...

ay alemsiniz ...yüzük parlatmaktan bahsediyoruz ya...3 yüzüğe 9 lira verdim ..yani parlatmaya ben alyans +eşimin+tektaş = 9tl oki..

kalın derken genişlikten bahsettim..ozamnlar eşim dedi ne o öyle tekerlek gibi...ama şimdide o istiyor geniş...

beim iki elimde de yüzük var diğerinde 3 lü setimin yüzüğü var altını seviyorum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben hiçbişey anlamadım. zaten alyans 1 tane oluyo, bide tek taş başka ne yüzüğü takılıyo yaa , öyle her parmağa yüzükmü takılır :82:

eğer aldığın yere götürürsen ücret almıyorlar.
Ama diğer kuyumcular alıyor. Sanırım 10 TL filan ikisi.

arse benimki ışıkta şöle oynatınca görüyorum ben çizikleri...ne güzel seninki halen yeni gibi ozman

ben hani beştaş yüzükler varya onlardan çok istiyorum oda sag elimde olsun istiyorum kızlar...

eşime gecen dedimki evlilik yıl dönümüde şaka maka yaklaşıyor dedim napıcaksın dedim..
planım var dddi iyi dedim..
dünde dediki söylicem ya dedi 5 taş yüzük alıcam sana dedi

ben hiçbişey anlamadım. zaten alyans 1 tane oluyo, bide tek taş başka ne yüzüğü takılıyo yaa , öyle her parmağa yüzükmü takılır :82:

ne alaka kıs.. bende onu diyom..tek alyans +tektaş...

super hem nişanda alyans hemde düğünde ayrı alyans alınır sanmış ilk başlarda...bende dedimki bizde de nişanda alyans alındı sadece onu kullanıyorum sevmiyorum iki elde yüzük takmak...sadece sol parmağımda alyansım ve tektaşım var okadar..

bizimkine tam bir ay kaldi bugün biz türkiyeye gidiyoruz esime bende sordum
Bir yemege götürürüm diyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…