2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aaaa kızlar bu arada tabi benim siteye giremediğim zamanlardan irinde benim doğum günümde hiçbiriniz hatırlamadınız :84: :84: :84: :84: :84:
şimdi super 5 taş deyince aklıma geldi, sevgilim doğum günümde tamtur yüzük almıştı, ve dekşet süprizler yaptı

bende ne alicagimi bilmiyorum

ben kücük bir kitap yaptirmak istedim arastirdim 20 sayfalik falan yapicaktim yapmiyorlarmis ((

aaaaaaaaaaaaaaa gelemedin ya unutmuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hapy bırty dou you
nice yıllara saglıkla mutlulukla arsecimmmmmmmmmmmmm

bizim yıldönümüne ohooo daha var.....
dün gece hani doğumda eşler hediye alır ya karısına....onu konuşuyoz...

altın falan diyom..demezmi bana küçücük bebek altından ne anlar dedim bebeğe değil zaten bana alcan
eh bende bi pırlanta sözü aldım kızlar

ne yaptı kızz... benim dogum günümde kaynanam vardı uff sinir oldum bak gene pek bişi yapamadık :84::84::84::84::84:

super yüzüğün düz olan kısmıda minik minik gömme taşlar olsa daha güzel olmamı

benim esimde kendisi türkiyede degildi ama yengesi ve amcasiyla aksama onlarla beraber 22 tane kirmizi gül ve tasli küpe almalarini söylemis cok sasirmisti.

Annem de ne oluyor sinem i yeniden mi istiyorsunuz demisti ??? :)))))

anammmm arse hiç bahsetmiyon sende bacım....merak ettim yüzüğün aynısını araştırnetten fotosunu koy :)))hehhhheh

başka neler yaptı:89:

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.. 
:119::123: kocişinle ailenle

bu sene ki dogum günümü kutlamadik cünkü esimin babanesi 1 eylülde olmustu ve benim dogum günüm de 3 eylüldü birsey yapamadik

Bana büyük altin almisti ama

super yüzüğün düz olan kısmıda minik minik gömme taşlar olsa daha güzel olmamı

aynen canım gömmeli alıcam zaten yoksa kullanım açısından zor olur hemde..düşer mazallah..
ama bu şekil alırım yani sarılı beyazlı..

kızlar ben tam sarı takınca kendimi yaşlı hissetmiştim

ay kızlar geçen benim de görümcemin doğum günüydü gittik k validem pasta yerken diyor ki en yakın kimin doğum günü? sirkencubinin doğum günü,

E artık onu da sizde beraber kutlarız dedi. Ordan görümcem dediki hemen belki tek başlarına bir plan yapmak isterler anne ne diye atlıyorsun. K validemse önce birlikte kutlarız başka gün de planlarını yaparlar. ne deseydim sizce? Valla hiç bir şey diyemedim boş boş baktım

Son düzenleme:
zuzu senin dedegin nasıl ekle bakim..kendi yüzügünü eklemedin bari benim istediklerimi yükle

arse çabuk o yüzügünü ekle bacım:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…