2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

heaven patatesi fırındamı yapıcan...yemek gibimi yani ???? kahvaltıda ????

kızlar bende hızlı cevapta yine gülümsemeler çıkmıyor....glişmiş cevaptan yazmk zorunda kalıyorum..yüzler için...

sizdede öylemi..

sen nasıl kullanıyorsunki super....

bide geçenlerde bulaşık makinası tuzu koyduk öyle boş yıkattık makinayı..temizlesin diye...bulaşık yoktu yani makinada..tuzu koyduk..makina kendini temizlesin diye...

yok kıs yemek deil fırında kızartıcam patatesleri elma dilimi yapıosun az yağ baharatlar koyuyorsun tepsiye koyup fırında kızartıorsun

inşallah 4.aydan sonra kesilir bulantıların..alışamadımı vücudun...onun içinmi oluyor böyle bulantılar...

inşallah 4.aydan sonra kesilir bulantıların..alışamadımı vücudun...onun içinmi oluyor böyle bulantılar...

yok yaa işde oluyomuş bazı kadınlarda kişiye göre süresi değişiyo işde kiminin 4. ayda 3. ayda işde kesiliyo benim ne zamn bilmiyorum evde yiyemiyorum ev kokuyo gibi gelio uff dışarda da hergün ye olmuyo onlardan tiksiniyrum artık ufff yaaa... bizim ailede böle annem-ablamda böleydi.........

sen nasıl kullanıyorsunki super....

bide geçenlerde bulaşık makinası tuzu koyduk öyle boş yıkattık makinayı..temizlesin diye...bulaşık yoktu yani makinada..tuzu koyduk..makina kendini temizlesin diye...
tatlım tuz zaten hep içinde var makinanın neden öyle bişey yaptınki ?
kim dedi sana,,,

ben toz kullanıyorum canım

yok kıs yemek deil fırında kızartıcam patatesleri elma dilimi yapıosun az yağ baharatlar koyuyorsun tepsiye koyup fırında kızartıorsun

heaven ben bikere öyle yaptım..yine sizlerden fikir vermişti ..senmiydin başkadsımı hatırlamıyom kimdi...
uzladım baharatladım yağlı kağıd koydum tepsiye öyle soktum fırına...patateslerin bazıları yapıştı kağıda :)) yanmak üzereydi kimisi....
kaç dakika duruyor...ben acaba piştimi pişmedimi diye çok gidip geldim...

kızlar tahta eşyalarınızı makinaya koymayın çok zararlıymış detarjanı içine alıyormuş tabi yemek yaparken de hooop yemeğin içine

günaydın kıslar herkese hayırlı cumalar...

super ben de tablet kullanıyorum..

zuzu evet gülümsemeler kalkmış hızlı cevaptan

fatma işin zor valla tatlım ya... dışardan yemek yemek zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…