hoşgeldiniz buyun efendim şöle yuvarlak masaya.. birde niye çok mutsuzsunuz görünce üzüldüm vallaselam kislar, bende 2010 temmuz evlisiyim. benide alirmisiniz araniza
hayirli cumalarrr
selam kislar, bende 2010 temmuz evlisiyim. benide alirmisiniz araniza
hoşgeldin buyu tatlım
hayirli cumalarrr
yüzüğün resmini istemişsiniz internette var hemen ekleyeyim altınada neler olduğunu anlatayım :92:
hoşgeldiniz buyun efendim şöle yuvarlak masaya.. birde niye çok mutsuzsunuz görünce üzüldüm valla
hosbuldum tsk cnm, hic bisey umdugum gibi gelismiyo da ondan
hayattan biz ne bekliyoz hayat bize neyi veriyo...
hoşgeldinn hayırlı cumalarselam kislar, bende 2010 temmuz evlisiyim. benide alirmisiniz araniza
hayirli cumalarrr
evlilik açısından mı böle iş konus mu açarsan ona göre cvp veririm
anlat kız begendinmi hediyeni..
kızlar sabah bir uyandım paptyalar tüm yatağa saçılmış. benim sevgilim benden 1 saat önce işe gidiyo.normalde beni uyandırır ama ogün gece sen uyu doğum günün senin demişti. ben uyuyodum o giderken. tabi ağzım kulaklarımda kalktım evin baktığım her bir köşesinde farklı dillerde seni seviyorum yazan kalpli yapışkanlardan var. belki 15/20 dilde yazmıştı. tabi ben ne yazdığını bilemeyeceğim için altına hepsinin ufak harflerle parantezle tercümesini yazmıştı. süperdi.iş yerine geldim, sabah 9 dan akşam 5 e kadar her saat başı 11 tane kırmızı gül gönderdi.iş çıkışı beni aldı kız kulesinde yemek yedik muhteşemdi ağlamamak için zor tuttum kendimi, çünkü biz öyle çok romantik falan tipler değilizdie. sonra asmalımescitte eğlenmeye gittik,meğerse tüm arkadaşlarımız ordalarmış beni kapıda pastayla karşıladılar konfetiler falan. sonra kapıda pastayı üflettiler ,sevgilim orda bana yüzüğü verdi ve bütün ceplerine papatyaları doldurmuş saplarından koparıp koparıp onları başımdan attı gülmekten çenem ağrıdı.
çooookkk güzeldiiii kızlarr . anlatırken tekrar o ana gittim yaa
herşeyimsin neden öle düşünüosun canım anlat bize istersen çok özel deilse belki şuanda sana öle geliordur yeni evlimisin tatlım eğer eşinle tartışmalar falan oluorsa yeni evlilerde bu hep olur bizim ilk zamanlar daha çok oluordu şimdi daha az kavga edioruz zamanla daha da azalıcak ama başka bişi varsa anlat yardımcı olmaya çalışalım
nasıl yani ? 21 yaşındasın niye evlendin o zaman, severekmi evlendin ?Evlilik... esimin ikinci evliligiyim ben, ben 21 esim 31 yasinda. ve esimin bi oglu var kendi oglum demiyom yani demek gelmiyo icimden bana yaptiklarindan sonra...
Evlilik... esimin ikinci evliligiyim ben, ben 21 esim 31 yasinda. ve esimin bi oglu var kendi oglum demiyom yani demek gelmiyo icimden bana yaptiklarindan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?