2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrr
dün acayip yoğundum işle ilgili acil işler çıktı. hiçbişey diyemeden çıktım öyle kusura bakmayın.

herkese teker teker teşekkür ederim. pastalar meyveler falan hepsi çookkk güzeldi sağolunnn

selam kislar, bende 2010 temmuz evlisiyim. benide alirmisiniz araniza

hayirli cumalarrr
hoşgeldiniz buyun efendim şöle yuvarlak masaya.. birde niye çok mutsuzsunuz görünce üzüldüm valla

Son düzenleyen: Moderatör:
zay sorma canım yaa patlamıcak gibi deil ben yağl auğraşıorum yağ yani başka bişee benzemez ki o bana hala yemekle ilgili bişiler soruor güya yardım edio ama daha beter çileden çıkarttı yani ben heryer temiz olsun die uğraşıorum aynı zamanda eşimin önüne iki kap yemek koyiim die uğraşıorum heryerin yağ denizine döndüünü görünce beynim döndü valla nerdeyse bayılcaktım böle

herşeyimsin neden öle düşünüosun canım anlat bize istersen çok özel deilse belki şuanda sana öle geliordur yeni evlimisin tatlım eğer eşinle tartışmalar falan oluorsa yeni evlilerde bu hep olur bizim ilk zamanlar daha çok oluordu şimdi daha az kavga edioruz zamanla daha da azalıcak ama başka bişi varsa anlat yardımcı olmaya çalışalım

kızlar sabah bir uyandım paptyalar tüm yatağa saçılmış. benim sevgilim benden 1 saat önce işe gidiyo.normalde beni uyandırır ama ogün gece sen uyu doğum günün senin demişti. ben uyuyodum o giderken. tabi ağzım kulaklarımda kalktım evin baktığım her bir köşesinde farklı dillerde seni seviyorum yazan kalpli yapışkanlardan var. belki 15/20 dilde yazmıştı. tabi ben ne yazdığını bilemeyeceğim için altına hepsinin ufak harflerle parantezle tercümesini yazmıştı. süperdi.iş yerine geldim, sabah 9 dan akşam 5 e kadar her saat başı 11 tane kırmızı gül gönderdi.iş çıkışı beni aldı kız kulesinde yemek yedik muhteşemdi ağlamamak için zor tuttum kendimi, çünkü biz öyle çok romantik falan tipler değilizdie. sonra asmalımescitte eğlenmeye gittik,meğerse tüm arkadaşlarımız ordalarmış beni kapıda pastayla karşıladılar konfetiler falan. sonra kapıda pastayı üflettiler ,sevgilim orda bana yüzüğü verdi ve bütün ceplerine papatyaları doldurmuş saplarından koparıp koparıp onları başımdan attı gülmekten çenem ağrıdı.

çooookkk güzeldiiii kızlarr . anlatırken tekrar o ana gittim yaa

maşallah maşallah benim dogum günü kaynana darbesi oldugundan hiç bişi olmadı sinir oluyom yaaaa....

sagol canim benim ya, bende yurtdisina geldim evlenip bide az onceki yazdigim sey. cok bunaliyorum. ben mutlu olmak icin evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…