2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatmacım istanbuldayım ben de

zuzu ben de burdan gördüm kim dedi bilmiorum da 20-30 dkka falan galiba duruor hiç yapmadım daha da yapsammı ki dedim bilemiorum yaa off napsammm

kıslar ben öyle tepsi halinde patates resmi eklmeiştim..ama yanında köftelerde vardı

super kıs ozaman niye tuz satılıyor..kafam karıştı...

heaven yağda kızart...başka bi paar kendinize yapar denersin...madem ilk yapıcaksın...

kıslar dün noldu varya kafayı yicektim eve gittik eşim markete gitti bişiler alcak ben de biber patates falan kızartıcam yemek yicez ben biberleri doğradım yağ kabında yağ bitmiş şişeden boşaltıcam şişenin kapağı da üstten tutmalı ben şişeyi taşırken kapak bi çıktı şişe aynen yere devrildi içindeki yağ yeere ayneen boca oldu balkon camı fayanslar halı heryer yağ oldu tam o sırada eşim geldi eve ben bi yandan ağlıorum bi yandan da yağları temizlemeye çalışıorum ama ne mümkün halıdaki çıkmak bilmior bulaşık deterjanıyla sıcak suyu leğene doldurdum uğraşıorum eşim de yemeyi tamamlamaya çalışıor ama benim zaten tepemn atmış o bana ne kadar yağ koycaz kızardımı bunlar yok nereye boşaltıcam kızartmayı birsürü soru sordu en sonunda ya yeter nasıl biliosan öle yap ben yemek düşünmüorum şuanda şuarnın haline bak bununla mı uğraşıim sana mı bakiim dedim çok sinirlenmiştim moralim de aşırı bozulmuştu ona patladım neyse yemei yedik ettik ama aklım hala halıda yıkamaya verelim dedik ama pazara kadar getirmesler misafir gelicek yerler öle çıplak kalmamalı bizim elektrik süpürgesi halı da yıkıor ama kullanma kılavuzunu bulamadık benimkine diorum ki birtanem bir baksan nasıl çalışıormuş yıkayalım olmadı diorum tamam dio ama kurtlar vadisine bakıor kalkıp da bir bakmadı oturuor hala en sonunda annemi aradım nasıl çalışıor die o da bilmiomuş ben oturdum mutfaın ortasına ağlamaya başladım bi de eşimin salonda puzzle yaptıını görünce iyice sinirlendim ağlamayı koyulttum neyse bu benim ağladıımı görünce annemi aradı anne gelip seni alıim dedi gitti annemi aldı geldi annemle yerleri sildik halıyı sildik deterjanlı suyla sonra banyoda duruladık şimdi kurumasını bekliorum umarım çıkmıştır varya çıldırıcaktım saat 10 oldu biz hala halıyla uğraşıorduk ütü yapıcaktım bugün için yemek yapıcaktım hiçbirini yapamadım çalışan ev hanımı olmak ne zormuş yaa offf hatırlamak bile istemiorum şuan dün akşamı en çok yok yere eşime patladım ona üzülüorum ama napiim çıldırmışım ben o da sorular sorup durunca patladım ben de

günaydın kızlar. Ben geldim nasılsınız ne var ne yok? Bulaşık makinesi deterjanlarından konuşmuşsunuz. Ben tablet kullanmıyorum sıvı bulaşık deterjanı kullanıyorum. Nedenine gelince; tabletlere göre sıvılar bardaklarındaha az çiziyormuş uzun dönem kullanımlarda. Bir de ben hiç tuz kullanmıyorum; çünkü tabakları çiziyormuş. Gelen yetkili servis koymayın demişti gerçi ankaradayaşıyorum belki suların kireç durumuna göre değişiyor olabilir.

:82: ilahi zuzu
makinanın tuzu biterse tuz alalım diye satılkıyor canım..tuz birkere makinaya kondumu 6 ay falan gidiyormuş..bitince makşna alarm veriyor zaten sana servis anlatmadımı?

heaven geçmiş olsun ya. Gerçekten sinir bozucu bir durum. halıyı yıkmaya verip mutfağı çıplak kullansan o gün için olmaz mı?? ya da idareten kilim filan serseniz.. Yani sıvıyağ bu iyice arındırılması lazım. silmekle çıkmaz ki.

ay ne çıldıryon heavn ya çaresimi yok güzelim..bir mal için eşini kırmya degmez..kendini üzmeye de degmez.

ben servis falan görmedim kıs....düğünden önce kuruldu ..çalışıyorum ya ..görmedim bişey...ne bilim bişey koyduk neydi o tuzdu ya tuz..parlatıcı mıydı olabilirmi acaba :S
daha doğrusu eşim koydu da ben pek göremedim...böyle şeylerle pek ilgilenemiyorum ya... :S

heaven aynı durum benim başımada gelmişti bende yaglı salatayı bi dökmüştüm.. o sıralar herşeyi mutfaktaki halıya döküyordum o an kopma noktamdı.. bende oturup aglamıştım D:

heaven valla ben olsam bende patlardım...yemeğin sırasımı..halı orda bütün yağı çekmiş....

Benimki kurulurken ben de yoktum işteydim ama görümcem evde olacaktı ona özellkile tembihledim tuz konusunu sormasını. annemin makinesi de arçelikti yıllar önce onunki kurulurken de tuz kullanmayın demişlerdi. ayrıca parlatıcın kalmazsa eğer parlatıcı yerine sirke de koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…