2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2010 gelinlerine duyuru:

yılbaşı çekilişine katılmak isteyenler 7 aralık salı gününe kadar katılımları bildirsinler..bana özelden mesaj atın katılanlar..
bir liste oluşturup istenilen tarihte çekişilimizi yapalım diyoruz...:87::119:[/COLOR
][/B]

Son düzenleme:
super evet 7 aralığı 10 aralık diye değiştir bence çümkü bakarsın ajıkal ve diğer kızlar o tarihten sonra girer görür faaln 1 hafta olun 10 arlığa kadar katılanlar sana özelden isim soyisim adres göndersin ...çekilişide belirlediğin bi tarihte yap....

bide bu anonsu her sayfada görebileceğimiz şekilde yapabilirmiyiz..mesela nasıl anketi her sayfada görebiliyoruz..onun gibi bişey....

Son düzenleme:

duyuru:

10/12/2010tarihin yılbaşı çekişi yapıyoruz katılmak isteyen arkadaşlar bana özelden isim soyisimlerini istedikleri adresleri bana özelden mesaj atsınlar..

çekiliş 13/12/2010 tarihinde huzurlarınızda yapılacaktır...

13 aralık pazartesi günü çekiliş saatinide konuşuruz kızlar herkesin oldugu bir an olsun ki.tadı çıksın..

şimdiden herkese teşekkürler...:81:

herkesin hediyesi eline ulaştığı zamanda buraya fotosunu ekleriz.....bakın bana x hediye almış .hediyeside bu ..diye

geldi fatma :)

ajıkal yaren gulbum bol luxxor sea hera shewall asya heaven bunlar başka aklıma gelmeyn varmı kızlar ya

redd hlmbtl yaskad......lindark

super gönderebildiklerine gönder canım....geleni görürsek..bizde yazarız buradn çekiliş var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…