2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sacına dola tamam..gerci ben düzleştiriciyle denemedim hiç maşayla yaptım

yok be ben öyle sık yapmıyorum benimkiler düz genelde...

kıvırcık yapınca yoruluyorum ya ..
gecen canımistedi yapmıştım öyle..
çünkü bukle yaprkne fazla bekleniyor canım

Ben herzaman yapmıyorum fatma...bi önleri düzleştiriyorum...komple beceremiyom zatiiii
Saçım dalgalı arkdan tok tutturuyom önler kısa olduğundan (çok da değil) düzleştiriyorum..öle..

Ben herzaman yapmıyorum fatma...bi önleri düzleştiriyorum...komple beceremiyom zatiiii
Saçım dalgalı arkdan tok tutturuyom önler kısa olduğundan (çok da değil) düzleştiriyorum..öle..

benimkilerde düm düz pırasa gibi aynen hiç bi yerinde kıvrım yok :) olsa iyi olurdu yaaa

super bunudamı akşamdan yaptın kıs ben akşam yapıp yatsam sabah tüylenir hemen....
saçların ince ve düz olduğundan kıvırcık yakışmış...benim saçım dalgalı ve sık...

super bunudamı akşamdan yaptın kıs ben akşam yapıp yatsam sabah tüylenir hemen....
saçların ince ve düz olduğundan kıvırcık yakışmış...benim saçım dalgalı ve sık...

yok şekerim bunu sabah kalkar kalmaz yapmıştım gecenlerde..deim zaman gecsin degişiklik olsun diye..haftasonları eşim çalışıyorya..o yoktu bende kendimle ugraştım..:92:

ya benim cevap kısmı gözükmüyor her defasında
aşağıd var ya ....+konu cevaplama paneli...ordan yazıyom

Benim de sen gibi zuzu dalgalı ve sık, dalgası da çok saçma dalga ya jölelemem gerekio ya düzleştirmem

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar, birazdan çalışmıom die amir kızacak yoksamm görüşürüzz. Ha bu arada Super, çekiliş tarihini filan da tekrar yazarsan canım özelden de bilgi verebilirseniz daha çabuk haberim olur çünkü mail'e de bilgi geliyor ya..Hoşçakalın

bildiririm canım tamam görüşürz.

Kiz yok ben okula diyorum bende erken kalkiyorum 7 de uyaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…