sacına dola tamam..gerci ben düzleştiriciyle denemedim hiç maşayla yaptım
Ben herzaman yapmıyorum fatma...bi önleri düzleştiriyorum...komple beceremiyom zatiiii
Saçım dalgalı arkdan tok tutturuyom önler kısa olduğundan (çok da değil) düzleştiriyorum..öle..
Ben herzaman yapmıyorum fatma...bi önleri düzleştiriyorum...komple beceremiyom zatiiii
Saçım dalgalı arkdan tok tutturuyom önler kısa olduğundan (çok da değil) düzleştiriyorum..öle..
benimkilerde düm düz pırasa gibi aynen hiç bi yerinde kıvrım yok :) olsa iyi olurdu yaaa
gecen yaptıgım sacı gösterebilirim istersen:82:
göstert bakayım kızzzz
ekledim albümeee
gördüm gördüm maşallah...
super bunudamı akşamdan yaptın kısben akşam yapıp yatsam sabah tüylenir hemen....
saçların ince ve düz olduğundan kıvırcık yakışmış...benim saçım dalgalı ve sık...
ya benim cevap kısmı gözükmüyor her defasında
aşağıd var ya ....+konu cevaplama paneli...ordan yazıyom
tek senin degil benimde öyle
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar, birazdan çalışmıom die amir kızacak yoksammgörüşürüzz. Ha bu arada Super, çekiliş tarihini filan da tekrar yazarsan canım özelden de bilgi verebilirseniz daha çabuk haberim olur çünkü mail'e de bilgi geliyor ya..Hoşçakalın
harbiden hee sinem git yat kıs...heralde eşini uğurluyon ama olsun o gidince yat yatağına..ohh....
valla yastığı zor bıraktım...artık eşim üstümü açıyor...tutuyo kollarımdan kaldırıyor..yok anam rahat bırakmadı bi.. kalktım sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?