2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

walla ajikalin ne dediğini hatırlamıyorum super.....katılcakmıydı katılmıcakmıydı
özelden atarsın ordan daha çabuk görür..evet yada hayır der.....

aynen canim ya bende sizler icin geliyorum inanin ki ama tadi kacicak böyle olursa

sagol canım

günaydın kızlar..
hayırlı cumalar herkese....

size bir sorum olucak?
yatagınız üstüne sadece çarşafmı koyuyorsunuz..yoksa ince yorgan falan serme geregimi duyuyorsunuz..bişey konulması gerekiyormu yani..sorum bu..
ben sadece çarşaf seriyorum o kadar..ya siz?

Son düzenleme:
günaydınlrr....
super ne demek istedin canım...ben uyurken örttüğümüz yorgan varya...sabah kalkınca onu düzeltiyom örtüyom güzelce..akşamda içine giriym
ayrıyettn üstüne bi örtü örtmüyom...

anlamamışsın
canım yatak yokmu kız..onu diyorum ..senin üstüne örtügün şeyi sormuyorum

ozmana şöle diyim..yatağımın üzerinde yatak koruyucu var..onun üzerinde de lastikli çarşaf var....
bunumu sordun

tamm işte yatak pedi...ben özel aldım....dört kenarı lastikli geçirdim yanlardan duruyor öyle....onun üzerinede çarşaf seiyorum bukdar...başka ne olcakki

tamm işte yatak pedi...ben özel aldım....dört kenarı lastikli geçirdim yanlardan duruyor öyle....onun üzerinede çarşaf seiyorum bukdar...başka ne olcakki

benimkide kendinden pedki perfumarlı kirlendimi yıka at makinaya..üstünede çarşaf at..tamam

ne biliyim dün ablam onun üstün battaniye veya ince yorgan koyuyor..bana diyo koyuyormusun öyle olmaz niye bende bir araştırıyım dedim..
bana saçma geldi..yatak zaten o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…