2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben senin dediğini anladım da ..ablan neden öle dedi onu anlamadım..sormadınmı ne işe yarıcak..o şekilde...

kıslar günaydın... ne olmuş bu siteye yine ya... oynayıp durmasalar artık, giresim gelmiyor valla...

aynen yarenay...çok zorlaştı artık..mıymıymy bi satte anca açıyor...hızlıcevap panelini de kaldırmışlar bisüre böle olcakmış....sıktı iyice..siz olmasanız hiç girmicem....

ya bu coda nickli üye hep burayı okuyorda hiç yazdıgını görmedim siz gördünüz mü

çok üşüyorum bugün ya. burda soba ya da klima da yok. yağmur başladı. Kıbrıs'ta ilk yağmur :)))

tabi üşürsün...
neyle ısıncaksın bi kış boyu pekiiii

canım az önce konuştum patronla. dedim çok soğuk şimdiden daha soğuk olunca falan ne yapcam? donuyorum dedim. o da bana bi bölümü kapatmayı düşünüyor klimalı bi bölüm var. orayı kapatalım sana falan dedi. yarın da ablamların elektrikli sobasını getircem. elektriğin çok gittiğini fark edince hızlandırır biraz diye düşünüyoruz. yoksa çok ağırdan alıyorlar bu tip işleri

Super bugün çekilişe katılım son günü değilmi bi anos et istersen...gerçi gelen giden de yok bugün iyiyce ://

hiç birşey farketmedi agır yine agır..
ben bile yoktum kız..böyle 2 saat yazı yazamıuyoruz ne gircem dedim ya

yılbaşı çekilişi

kızlar pazartesi günü çekilişimizi yapıyoruz...
son duyuru.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…