bence aldığımız sorumluluklar değiştiriyor hepimizi. biz de hep karşımızdakinde olan değişimleri fark ediyoruz. aynaya bakmaya çok da vaktimiz olmuyor sanki. geçen gün msnde bir arkadaşımla konuşuyordum, bana ya yaren sen bayaaa evli barklı oturaklı bir kadın olmuşun, daha bir sene önce biz seninle barda sabahlamamış mıydık? dedi.
selam kızllllaaaarrr ben geldiiimm.. ultrasona gittim bebeğimi gördüm yaa kıpır kıpır çok hareketli idi.. bagdaş kurmuş tatlım balım benim yaaa
Benimkine sordum hayatım istediğim ya da ihtiyacım olan bir şey yok dedi, ben de kocacıma hediye olarak romantik bi akşam hazırlamayı düşünüyorum
Aa süper nasıl öyle oldu ya 6 kişi diilmiydik tam gelmesi lazım?
:87:Fatma cinsiyeti belli mi?
slm kıslar nbr:79:
Mandalina sen nereden Katiliyorsun Canim ?
hu huu
Ben Geldim Kizlarrr...:79::79::80::80:
ehehe sevimli yaa, inşallah sağlıkla doğsun büyüsün canımluxxor belli değil canım bagdaş kurdugu için görünmedi
Heh iyi bari sevindimsorunu çözdüm hallettim
arseye bir numara verdim
yemek menünde neler var özel olmasa anlatırmısın
Hoşgeldiin
Onu daha düşünmedim mandalina, yılbaşı gecesi zaten annemlerle oluruz ben 1 gece ya da 2 gece öncesine program yapıcam ama şöle fırında özel bişiler olabilir yanına da şarap, ama daha şamdan almam lazım ya şöle şık bi mumluk bulabilirsem yemek masasında o da romantik olurO da bana saat alıcak sanıım her fırsatta istediğimi belli ettim beğendiğim bi tane vardı:82:
taktiğin güzelmiş denemeye değer
Sen ne alıcaksın?
hiç bir fikrim yok son güne kadar değişik bir fikir gelmezse aklıma pantolon alırım sanırım birde sofra kurcam ama öyle romantik bişey olmaz bizimki ev kalabalık olacak büyük ihtimal
selam kızlaar ben geldim siz ler içki kullanıyormusunuz?
Hoş geldin canım, ben içerim 1-2 kadeh özel günlerde ama öyle her fırsatta içen biri diilimdir
Kızlar bu arada Ocak 1 itibari ile sigarayı da bırakıyorum kısmetse, size onu da müjdeleyim beni destekleyin bu konuda emi:13: Bu sefer çok kararlıyım hazır bebek de düşünüoken vücudumu bu illetten temizlemek istiyorum hayırlısıyla
selam kızlaar ben geldim siz ler içki kullanıyormusunuz?
Kızlar bu arada Ocak 1 itibari ile sigarayı da bırakıyorum kısmetse, size onu da müjdeleyim beni destekleyin bu konuda emi:13: Bu sefer çok kararlıyım hazır bebek de düşünüoken vücudumu bu illetten temizlemek istiyorum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?