2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu cümleleri bende sık duyar oldum farkında olarak yada olmayarak üstümüze aldığımız sorumluluk yükü sanırım olgunlaştırmaya daha oturaklı olmaya itti bizi

selam kızllllaaaarrr ben geldiiimm.. ultrasona gittim bebeğimi gördüm yaa kıpır kıpır çok hareketli idi.. bagdaş kurmuş tatlım balım benim yaaa

cinsiyeti bellimi Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhatli olsun inşallah darısı tüm bebiş isteyenlere olsun

yemek menünde neler var özel olmasa anlatırmısın

hu huu

Ben Geldim Kizlarrr...:79::79::80::80:

Hoşgeldiin
luxxor belli değil canım bagdaş kurdugu için görünmedi
ehehe sevimli yaa, inşallah sağlıkla doğsun büyüsün canım
sorunu çözdüm hallettim
arseye bir numara verdim
Heh iyi bari sevindim
yemek menünde neler var özel olmasa anlatırmısın

Onu daha düşünmedim mandalina, yılbaşı gecesi zaten annemlerle oluruz ben 1 gece ya da 2 gece öncesine program yapıcam ama şöle fırında özel bişiler olabilir yanına da şarap, ama daha şamdan almam lazım ya şöle şık bi mumluk bulabilirsem yemek masasında o da romantik olur O da bana saat alıcak sanıım her fırsatta istediğimi belli ettim beğendiğim bi tane vardı:82:

taktiğin güzelmiş denemeye değer

hiç bir fikrim yok son güne kadar değişik bir fikir gelmezse aklıma pantolon alırım sanırım birde sofra kurcam ama öyle romantik bişey olmaz bizimki ev kalabalık olacak büyük ihtimal

Anladım canım iyi bakalım Kimsecikler yok topicte yaa ben olmadıım zman coşuo burası şansıma

Kızlar bu arada Ocak 1 itibari ile sigarayı da bırakıyorum kısmetse, size onu da müjdeleyim beni destekleyin bu konuda emi:13: Bu sefer çok kararlıyım hazır bebek de düşünüoken vücudumu bu illetten temizlemek istiyorum hayırlısıyla

uzun süren işlerim var vallahi dünde söyledim ama takipteyim....
sen konuş bizi aratma luxxor:81::81:

Hoş geldin canım, ben içerim 1-2 kadeh özel günlerde ama öyle her fırsatta içen biri diilimdir

hımmmm ben hiç agzıma sürmedim eşimde hiç agzına bir yudum dahi almamış.. ben şişesini görünce korkup kaçarım endense yaaa:):):)

sigarayı bırakmana en büyük destekçin benim bence önceden bırakman daha güzel olucak bebeğin düşün ve öle içme bence işde çocugum için içmiyorum içmicem falan düşünürsen işe yarar belki ben zararlı bişey yicem olucak diye korkuyorum valla idrar yolu enfeksiyonu için ilaç vermişti dr onu içerken bile nedense vicdan azabı duyuyordum içmedim sonrada.. inş. bırakırsın

selam kızlaar ben geldim siz ler içki kullanıyormusunuz?

hayatımda bir kez meyve suyu içtiğimi sanırken arkadaşlarımın gizli içine karıştırmasıyla içmişim içmişim diyorum çünkü sabah uyandığımda bütün gece yaptıklarımı anlattıklarında ben yapmış olamam diyebildim sadece :)))

inşallah bebişten önce senin sağlığın için gerekli ama annelik kadınlara duygusu kadınlara doğuştan veriliyor sanırım önce bebişleri düşünüyor insan ne güzel bu fedakarlığı yapabilmek düşünebilmek

evlendim hayatin zorluklarini daha net görmeye basladim :)))

ama evliligin güzel yanlarida var tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…