evlendim hayatin zorluklarini daha net görmeye basladim :)))
ama evliligin güzel yanlarida var tabii..
Tamam süpercim bugün burdayım valla kaçamak kaçamak yazıom amir görse kızacakuzun süren işlerim var vallahi dünde söyledim ama takipteyim....
sen konuş bizi aratma luxxor:81::81:
hımmmm ben hiç agzıma sürmedim eşimde hiç agzına bir yudum dahi almamış.. ben şişesini görünce korkup kaçarım endense yaaa:):):)
sigarayı bırakmana en büyük destekçin benim bence önceden bırakman daha güzel olucak bebeğin düşün ve öle içme bence işde çocugum için içmiyorum içmicem falan düşünürsen işe yarar belki ben zararlı bişey yicem olucak diye korkuyorum valla idrar yolu enfeksiyonu için ilaç vermişti dr onu içerken bile nedense vicdan azabı duyuyordum içmedim sonrada.. inş. bırakırsın
hayatımda bir kez meyve suyu içtiğimi sanırken arkadaşlarımın gizli içine karıştırmasıyla içmişim içmişim diyorum çünkü sabah uyandığımda bütün gece yaptıklarımı anlattıklarında ben yapmış olamam diyebildim sadece :)))
inşallah bebişten önce senin sağlığın için gerekli ama annelik kadınlara duygusu kadınlara doğuştan veriliyor sanırım önce bebişleri düşünüyor insan ne güzel bu fedakarlığı yapabilmek düşünebilmek
luxxor öle kafana göre ilaç alamıyorsun dr un neyi önerirse o neyi derse onu alıyorsun ama işde ben yinede içim el vermiyo nedense.. zaten hamileliğin boyunca kullanacagın ilaçların oluyo
Kızlar bu arada Ocak 1 itibari ile sigarayı da bırakıyorum kısmetse, size onu da müjdeleyim beni destekleyin bu konuda emi:13: Bu sefer çok kararlıyım hazır bebek de düşünüoken vücudumu bu illetten temizlemek istiyorum hayırlısıyla
Hımm anladım tatlım, bi de duygusal deişiklikler oluyormuş malum, ağlama krizleri alınganlık filan
ayyy evet yaa içemeyene çok pis kokuyo ben metreler öteden alabiliyorum kokusu iyiki eşim içmiyor varya içse yanına yaklaşamazdım yaaa varya eşine tebrikler vallacanım en büyük destekçin ben olabilirim çünkü henüz ramazan ayında sigarayı bıraktım. ben birinci yılımız dolmadan çocuk düşünmememe rağmen şimdiden vücudum zehirden temizlensin diye bıraktım. inan bana gerçekten istersen çok kolay olcak bırakman. ben artık doğru düzgün aramıyorum ve ne mutlu bana ki artık başkasının sigara kokusundan inanılmaz tiksiniyorum. meğer kocişim ne işkence çekiyormuş benim kokum yüzünden. nasıl bana sarılmış, öpmüş inanamadım. sigara içen arkadaşlar abarttığımı sanabilirler ama inanın abartmıyorum. arada bir canım çekiyor bir tane yakıyorum yarısına gelmeden söndürüyorum. evimizin içi mis gibi. dişlerim beyazladı ve artık bayan olarak kötü kokmaktan kurtuldum.
ayrıca bebişimin sağlığı herkeslerdeeeen daha önemli
canım en büyük destekçin ben olabilirim çünkü henüz ramazan ayında sigarayı bıraktım. ben birinci yılımız dolmadan çocuk düşünmememe rağmen şimdiden vücudum zehirden temizlensin diye bıraktım. inan bana gerçekten istersen çok kolay olcak bırakman. ben artık doğru düzgün aramıyorum ve ne mutlu bana ki artık başkasının sigara kokusundan inanılmaz tiksiniyorum. meğer kocişim ne işkence çekiyormuş benim kokum yüzünden. nasıl bana sarılmış, öpmüş inanamadım. sigara içen arkadaşlar abarttığımı sanabilirler ama inanın abartmıyorum. arada bir canım çekiyor bir tane yakıyorum yarısına gelmeden söndürüyorum. evimizin içi mis gibi. dişlerim beyazladı ve artık bayan olarak kötü kokmaktan kurtuldum.
Tamam süpercim bugün burdayım valla kaçamak kaçamak yazıom amir görse kızacak
Sağol Fatmacım desteğin için inşallah ya artık bırakmak istiyorum gerçekten size sayarım burdan şu kadar gün oldu bu kadar gün oldu diyeHamileyken hiç bir ilaç mı içemiyorsun?
Evet valla kendim için denedim daha önce de olmadı ama öyle bir ihtimal olunca bu gücü iradeyi bulabilirim kendimde gibi geliyor
canım en büyük destekçin ben olabilirim çünkü henüz ramazan ayında sigarayı bıraktım. ben birinci yılımız dolmadan çocuk düşünmememe rağmen şimdiden vücudum zehirden temizlensin diye bıraktım. inan bana gerçekten istersen çok kolay olcak bırakman. ben artık doğru düzgün aramıyorum ve ne mutlu bana ki artık başkasının sigara kokusundan inanılmaz tiksiniyorum. meğer kocişim ne işkence çekiyormuş benim kokum yüzünden. nasıl bana sarılmış, öpmüş inanamadım. sigara içen arkadaşlar abarttığımı sanabilirler ama inanın abartmıyorum. arada bir canım çekiyor bir tane yakıyorum yarısına gelmeden söndürüyorum. evimizin içi mis gibi. dişlerim beyazladı ve artık bayan olarak kötü kokmaktan kurtuldum.
evet acaip bişi oluyorsun zaten bende öle zırt pırt aglıyodum :):) şimdi geçti şükür yaa:):) bende kusma çok oldu...ama hepsi inan güzel şey bi tarafın agrıyo aha diyorsun bebikimden oluyo o agrıyı sırf bebeğin için seviyorsun öle yani acaip bişi
Tahmin edebiliyorum çok tatlıAllah tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Tahmin edebiliyorum çok tatlıAllah tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah
sakarya ya sen nerden katılyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?