2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uzun süren işlerim var vallahi dünde söyledim ama takipteyim....
sen konuş bizi aratma luxxor:81::81:
Tamam süpercim bugün burdayım valla kaçamak kaçamak yazıom amir görse kızacak

Sağol Fatmacım desteğin için inşallah ya artık bırakmak istiyorum gerçekten size sayarım burdan şu kadar gün oldu bu kadar gün oldu diyeHamileyken hiç bir ilaç mı içemiyorsun?

Evet valla kendim için denedim daha önce de olmadı ama öyle bir ihtimal olunca bu gücü iradeyi bulabilirim kendimde gibi geliyor

luxxor öle kafana göre ilaç alamıyorsun dr un neyi önerirse o neyi derse onu alıyorsun ama işde ben yinede içim el vermiyo nedense.. zaten hamileliğin boyunca kullanacagın ilaçların oluyo

luxxor öle kafana göre ilaç alamıyorsun dr un neyi önerirse o neyi derse onu alıyorsun ama işde ben yinede içim el vermiyo nedense.. zaten hamileliğin boyunca kullanacagın ilaçların oluyo

Hımm anladım tatlım, bi de duygusal deişiklikler oluyormuş malum, ağlama krizleri alınganlık filan

canım en büyük destekçin ben olabilirim çünkü henüz ramazan ayında sigarayı bıraktım. ben birinci yılımız dolmadan çocuk düşünmememe rağmen şimdiden vücudum zehirden temizlensin diye bıraktım. inan bana gerçekten istersen çok kolay olcak bırakman. ben artık doğru düzgün aramıyorum ve ne mutlu bana ki artık başkasının sigara kokusundan inanılmaz tiksiniyorum. meğer kocişim ne işkence çekiyormuş benim kokum yüzünden. nasıl bana sarılmış, öpmüş inanamadım. sigara içen arkadaşlar abarttığımı sanabilirler ama inanın abartmıyorum. arada bir canım çekiyor bir tane yakıyorum yarısına gelmeden söndürüyorum. evimizin içi mis gibi. dişlerim beyazladı ve artık bayan olarak kötü kokmaktan kurtuldum.

ayrıca bebişimin sağlığı herkeslerdeeeen daha önemli

Hımm anladım tatlım, bi de duygusal deişiklikler oluyormuş malum, ağlama krizleri alınganlık filan

evet acaip bişi oluyorsun zaten bende öle zırt pırt aglıyodum :):) şimdi geçti şükür yaa:):) bende kusma çok oldu...ama hepsi inan güzel şey bi tarafın agrıyo aha diyorsun bebikimden oluyo o agrıyı sırf bebeğin için seviyorsun öle yani acaip bişi

ayyy evet yaa içemeyene çok pis kokuyo ben metreler öteden alabiliyorum kokusu iyiki eşim içmiyor varya içse yanına yaklaşamazdım yaaa varya eşine tebrikler valla

Ayyy çok sevindim yarenaycım kendime seni örnek alayım o zaman. Peki bazı sorularım olcak ne kadar süredir içiyordun ve günde kaç tane içiyordun?Ayrıca çok canın çekince yakıyor musun hala? Kocam da içiyor benim o da martta bırakacak söz verdi ben bırakınca da balkonda içecek destek için

inşallah hem kendin için hem bebişlerin için

ne güzel yazmışsın öyle imrendim valla ama uzun yıllar içince bırakması daha bir zor oluyor

Tahmin edebiliyorum çok tatlı Allah tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah

Tahmin edebiliyorum çok tatlı Allah tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah

amiiiinn inş. çok güzel bi duygu hele bugünki ultrasonda eşimin yüzünü öle görünce daha bi güzel oluyo insan

kızlar merak edenler için cevaplıyorum yaklaşık 10 yıldır sigara içiyordum. günlük bir paket genelde. nadiren ikinci paketi açıyordum. arada çok canım isteyince yakıyorum bir tane ama hepsini içemiyorum eskisi gibi zevk vermiyor, tam tersine kokusu burnunuza gelince iğreniyorsunuz, içinize zaten çekmiyorsunuz. sırf alışkanlıktan istiyor canınız sigarayı. ilk zamanlar ben elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım ama oyaladım kendimi. bir de çevrenizde mümkün olduğu kadar az sigara içen insan bulundurun. özellikle ilk zamanlar çok zor oluyor uzanıp paketten bir sigara almamak. benim tavsiyem ne yapın edin ilk bir ay hiç yakmayın sigarayı. inanın ikinci ay size kokusu yetecek ortamdan uzaklaşmanız için. hatta geçmişinizi biranda unutup insanlara kızacaksınız bu kokuyu yaydıkları için:95: :95:

sigarayı bırakmak için gereken tek şey gerçekten istemek. eğer ciddi karar alamıyorsanız denemeyin bile bırakmayı. çünkü başaramayacaksınız ve 1-2 kere denedikten sonra denedim bırakamıyorum gibi savunmalara sarılacaksınız. bir de o sigarayı bıraktırmaya yardımcı sakız falan muhabbetlerine hiç girmeyin derim ben. illa ki bir yardımcı istiyorsanız gelecekte göbişinizde can bulacak bebişinizi düşünün. onu şimdiden zehirlemek istemeyiz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…