kızlar merak edenler için cevaplıyorum yaklaşık 10 yıldır sigara içiyordum. günlük bir paket genelde. nadiren ikinci paketi açıyordum. arada çok canım isteyince yakıyorum bir tane ama hepsini içemiyorum eskisi gibi zevk vermiyor, tam tersine kokusu burnunuza gelince iğreniyorsunuz, içinize zaten çekmiyorsunuz. sırf alışkanlıktan istiyor canınız sigarayı. ilk zamanlar ben elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım ama oyaladım kendimi. bir de çevrenizde mümkün olduğu kadar az sigara içen insan bulundurun. özellikle ilk zamanlar çok zor oluyor uzanıp paketten bir sigara almamak. benim tavsiyem ne yapın edin ilk bir ay hiç yakmayın sigarayı. inanın ikinci ay size kokusu yetecek ortamdan uzaklaşmanız için. hatta geçmişinizi biranda unutup insanlara kızacaksınız bu kokuyu yaydıkları için:95: :95:
sigarayı bırakmak için gereken tek şey gerçekten istemek. eğer ciddi karar alamıyorsanız denemeyin bile bırakmayı. çünkü başaramayacaksınız ve 1-2 kere denedikten sonra denedim bırakamıyorum gibi savunmalara sarılacaksınız. bir de o sigarayı bıraktırmaya yardımcı sakız falan muhabbetlerine hiç girmeyin derim ben. illa ki bir yardımcı istiyorsanız gelecekte göbişinizde can bulacak bebişinizi düşünün.onu şimdiden zehirlemek istemeyiz değil mi
Ben sizlerden Coookk Uzaklardn
Almanya,dan katiliyorum canim
Günaydın bende 30 Mayıs 2010'da evlendim..
Ben 2009 da evlendim ama yinede günaydınn :78:
seni kutlarım azmin iraden süper
bende 10 yılı aşkın içiyorum gündüz içmem sadece akşamları bir paket 3 gün filan gider ama bırakmaya gelince aylarca içmesemde bir sarılışım var sonunda ciddi anlamda bırakmayı denemedim bırakırım gibime geliyor nasip
ayyyy kaç yıldır oradasın ailende oradamı yoksa yanlızmısın
Günaydin Millett !!!!!!!!!!
nasil gidiyor
Nasilsiniz Kizlar <??
11 Aydir Canim Buradayim Daha
Hayir,ailem Türkiye deben yanlizim burada kimsem yok
fistiklar benim cikmam gerek okula gidicem neyse ki bugün son sonra tatil basliyor noel tatili 3 hafta
öglen görüsürüz
öpüldünüz
Sizlere hos sohbetler
Günaydin canim Hosgeldin Aramiza
Bende 02 ocak 2010 da evlendim
sende ailenden uzaktasin sanirim ?
selam kıslar:2:
grip oldummmm offff
ben de grip gibiyim ya... tutamıyorum burnumu :2: :2:
bol bol c vitamini alıyorum grip olmamak için.Eşim grip oldu bana bulaştırmadan geçirdi.İnşallah grip olmamam bende.Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?