2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

seni kutlarım azmin iraden süper
bende 10 yılı aşkın içiyorum gündüz içmem sadece akşamları bir paket 3 gün filan gider ama bırakmaya gelince aylarca içmesemde bir sarılışım var sonunda ciddi anlamda bırakmayı denemedim bırakırım gibime geliyor nasip

Ben sizlerden Coookk Uzaklardn

Almanya,dan katiliyorum canim

ayyyy kaç yıldır oradasın ailende oradamı yoksa yanlızmısın

Ben 2009 da evlendim ama yinede günaydınn :78:

11 Aydir Canim Buradayim Daha

Hayir,ailem Türkiye de ben yanlizim burada kimsem yok

fistiklar benim cikmam gerek okula gidicem neyse ki bugün son sonra tatil basliyor noel tatili 3 hafta

öglen görüsürüz

öpüldünüz

Sizlere hos sohbetler

Günaydın bende 30 Mayıs 2010'da evlendim..

hoşgeldin balım

Ben 2009 da evlendim ama yinede günaydınn :78:

günaydın hoşgeldin

Günaydin Millett !!!!!!!!!!

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

nasil gidiyor
Nasilsiniz Kizlar <??

ben her günkü gibi uykusuz :)
senden ne haber

11 Aydir Canim Buradayim Daha

Hayir,ailem Türkiye de ben yanlizim burada kimsem yok

benim ailemde oradaydı babam emekli olunca geldiler bir abimle bir ablam hala orada biz burada ailemiz oradayken kendi memleketimizde ne çok sıkıntılar çektikki ailem birde yabancı diyarlarda daha çok inşallah sen yaşamazsın almanya diyince içim gitti annesiz babasız geçen çocukluğum geldi aklıma

Günaydin canim Hosgeldin Aramiza

Bende 02 ocak 2010 da evlendim

sende ailenden uzaktasin sanirim ?

Hoşbulduk..

Ailemden uzakta değilim.Abim,kuzenlerim ananem ve dedemle aynı apartmanda oturuyorum.Babamda yakın sayılır.Annemden çok uzağım ama.Sanırım iletime bakarak söyledin bunu.Annem vefat etti.Ve ben onu çok özledim

bol bol c vitamini alıyorum grip olmamak için.Eşim grip oldu bana bulaştırmadan geçirdi.İnşallah grip olmamam bende.Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…