günaydın herkeseeeeeeeee
Bilmiyorum öyle ararken buldumgünaydın
çok güzelmiş kim söylemiş
Ay ne komiksin empatik ya
Romantik olsun diye he:87:
Kolay gelsin sinemneyse kizlar ben cikiyorum
Kalkim Kahvaltimi yapim Daha elimi yüzümü bile yikamadim
bugün araba calismam var yerlerde kar bakalim nasil olucak ?
günaydin fatma
Nasilsinin Nasil gidiyor:92:
günaydın herkeseeeeeeeee
[
Günaydınnnnnnnn nasılsın bebiş nasıl
Günaydınnnn...........
günaydinn
Herkese Güzel bir gün gecirmesi Dilegimle....
nasilsiniz kizlar
Nasl gidiyor ?
güzel dimi coştum bugün,
Bi de bu haftalarda bebeğin kulakları çok hassas oluyormuş karnıma söyleyip duruyorum çocuk doğuştan romantik olsun diye ama bak işe yarıyo kıpır kıpır
Günaydın canım
Burada Hava cok soguk gece kar yagmis baya bir
Hadi size bir soru?:92:
sor bakalım?????????????
Siz evlisiniz..
yolda eski erkek arkadaşınız ailesinden biriyle karşılaştınız..
ve sizinle selamlaştı..halini hatrını sordu..
evlilik nasıl gidyor dedi..
nerde oturuyorsun dedi..
ne düşünrsnz bu muhabbet hakkında...
misal kız dayısının eski sevgilsine selam veriyor..veya erkek karseşinin eski sevgilisine selamlaşıyor..
:98:
tanıdık oldugundandır birde şöle düşün onlarda belki şöle düşünüyordur sana sırf eski erkek arkadaşın için değer verdiklerini o hayatında oldugu için seni sevdiklerini böyle bir düşünceye sahip olmadıklarını seni sen oldugun için sevip saydıkları gördükleri yerde hal hatır sorma gereksinimi duydukları.iki tarafda evli ise bence altında bişey aramaya gerek yok...ya biliyorum seni canım....
farzetki dedim...
bana çok tuhaf geliyor fatma ya...o evli ben evli..kapanıp gitmiş zaten canım
ama beni yolda görüp selamlaşmaları çok tuhaf geliyor bana..
sizce bu neyden kaynaklı..mevzunun derinine gir:87:
tanıdık oldugundandır birde şöle düşün onlarda belki şöle düşünüyordur sana sırf eski erkek arkadaşın için değer verdiklerini o hayatında oldugu için seni sevdiklerini böyle bir düşünceye sahip olmadıklarını seni sen oldugun için sevip saydıkları gördükleri yerde hal hatır sorma gereksinimi duydukları.iki tarafda evli ise bence altında bişey aramaya gerek yok...
altından bir şey aranmıyor tatlım ya
tam üstüne bastın tanım dogru...
hani ne biliyim ayrılmış bitmiş..beni suçlu bulur konuşmaz falan dersin ama onlar öyle degiller...
:82:
kızlar muhabbete limon sıkmak istemiyorum ama birşey sormak istiyorum .. evlendikten sonrası mı önemli yoksa nikah dugun olayları mı?
ya ben nisanda evlencem 10 una gün alındı .. nikah salonuda şansıma tadilata girmiş 24 une uzatcaktım ama garantı degılmıs tadilatın bitmesi.. kültür merkezini gösteriyor belediyede. dugunude ben sevmiyorum.. moralim cok bozuk dokunsalar aglıcam.. bana bişiler diyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?