hımm ya canım szi bi yer bulsanız memur oraya gelse olmaz mı?
cnm fikir danısıyorum siz evlısınız diye.. başka bir niyetim yok.. konuscak danıscak kımsemde yok..ne demek istedin sinoplu
nikahımı nikah salonu var belediyenın güzel bir yer orda istiyordum ,orası tadilata girmiş ..anladımda şimdi...
ne istemiyorsun onu anlamadım canım
Gecmis olsun
Yaren canim
altından bir şey aranmıyor tatlım ya
tam üstüne bastın tanım dogru...
hani ne biliyim ayrılmış bitmiş..beni suçlu bulur konuşmaz falan dersin ama onlar öyle degiller...
:82:
nikahımı nikah salonu var belediyenın güzel bir yer orda istiyordum ,orası tadilata girmiş ..
Bize belediye kültür merkezini gösteriyor.. Hayal kırıklıgı var bende..
Hep orayı istemiştim .. önemlimi nikah yeri vs? Insanın ıcınde kalır mı hep? Yoksa evlendıkten sonrası mı önemli?
Bu yani..
nikahımı nikah salonu var belediyenın güzel bir yer orda istiyordum ,orası tadilata girmiş ..
bize belediye kültür merkezini gösteriyor.. hayal kırıklıgı var bende..
hep orayı istemiştim .. önemlimi nikah yeri vs? insanın ıcınde kalır mı hep? yoksa evlendıkten sonrası mı önemli?
bu yani..
canım teşekkürler.
Ben de eski erkek arkadaşımın ailesiyle hala konuşurum. çok da severim kendilerini. Onların da beni sevdiklerini biliyorum. Onları tanıdığım için hep çok mutlu oldum. Ikimiz yapamadık diye o kadar güzel insanları kaybetmediğim için çok şanslıyım. Seninki de aynı durum bence canım..
Bu arada herkese günaydınnnn
ay ne olcak canım sorun yapma..
Düğün yapmıcakmısın sen önemli olan dügün tatlım..
Sen nikaha kimleri çagırıyorsun ki..
2 dakika sürüyor nikah
düğün olmucak cnm nikah olcak .. 1 saatlik..
vallahi sana baglı canım bu yani sen bunu ilerde kafana takarmısın içinde uhde kalırmı kişilik yapına baglı benim nikahımda hiç öle ahım şahım bişey değildi bize nikah memuru sormadı bile imzayı attık geçtik.. benim nikah şahidim bile ordaki birisiydi ama içimde kalan bişey yok pek takmam öle şeyleri
önemli olan evlendıkten sonrası dımı .. dügün oldu muydu cnm sizin?
Aynı fdüşüncedeyim yaren...
Ama şunu anlamadım iki bizde yapamadık derken? Kimle kim
düğün olmucak cnm nikah olcak .. 1 saatlik..
ne güzel o yuzden ıcınde ukte kalmamıstır cnm .tabi canım 2 farklı şehide oldu ve 5 gün düğünüm sürdü benim acısı ordan çıktı 2 gün kendi memleketimde 3 günde eşimin memleketinde sürdü köy düğünüydü bizimki
eski erkek arkadaşımla ben ayrıldık diye demek istedim canım.
canım bence sadece nikah olacaksa nikahın olacağı yer çok önemli. çünkü ben de sadece nikahla evlendim. eşim başka bir nikah salonu istiyor diye önce oraya başvuru yaptık ama benim aklım hep diğerindeydi. Allah gönlüme göre verdi çünkü ilk gittiğimiz nikah salonunda istediğimiz gün yoktu. biz de benim istediğime gittik ve çok şükür orda tam da istediğimiz günü bulduk. eğer diğer taraf olsaydı içimde kesin kalırdı benim :123:
ne güzel o yuzden ıcınde ukte kalmamıstır cnm .
aynı benımde öyle olur inşallah..pendikte nikah salonu tadilatta ama benım ikametim kartalda.. kartalın salonuda güzel ordan mı alsam bende.. icimde kalsın istemıyorum sonucta birkere evlenıyoruz.. dua edin banada nolur ..
Allah razı olsun sağolun.. iyi muhabbetler dilerim size.. kafanızı şişirdim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?