kızlarrrr
nabersiniz bakem...ay dün önceki gün giremedim fazla özledim muhabbeti :80:
benim kayınvalidemdüğünden önce başlamıştı bebeğe :))))
hep diyodu....sinir oluyoduk....eşimde diyodu biz köpek beslicez işe giderken bırakırız sana
baktım her fırsatta diyor...o dedikçe bende sen yap da biz sevelim dedim dedim sustu
kızlar merak edenler için cevaplıyorum yaklaşık 10 yıldır sigara içiyordum. günlük bir paket genelde. nadiren ikinci paketi açıyordum. arada çok canım isteyince yakıyorum bir tane ama hepsini içemiyorum eskisi gibi zevk vermiyor, tam tersine kokusu burnunuza gelince iğreniyorsunuz, içinize zaten çekmiyorsunuz. sırf alışkanlıktan istiyor canınız sigarayı. ilk zamanlar ben elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım ama oyaladım kendimi. bir de çevrenizde mümkün olduğu kadar az sigara içen insan bulundurun. özellikle ilk zamanlar çok zor oluyor uzanıp paketten bir sigara almamak. benim tavsiyem ne yapın edin ilk bir ay hiç yakmayın sigarayı. inanın ikinci ay size kokusu yetecek ortamdan uzaklaşmanız için. hatta geçmişinizi biranda unutup insanlara kızacaksınız bu kokuyu yaydıkları için:95: :95:
sigarayı bırakmak için gereken tek şey gerçekten istemek. eğer ciddi karar alamıyorsanız denemeyin bile bırakmayı. çünkü başaramayacaksınız ve 1-2 kere denedikten sonra denedim bırakamıyorum gibi savunmalara sarılacaksınız. bir de o sigarayı bıraktırmaya yardımcı sakız falan muhabbetlerine hiç girmeyin derim ben. illa ki bir yardımcı istiyorsanız gelecekte göbişinizde can bulacak bebişinizi düşünün.onu şimdiden zehirlemek istemeyiz değil mi
fistiklar benim cikmam gerek okula gidicem neyse ki bugün son sonra tatil basliyor noel tatili 3 hafta
öglen görüsürüz
öpüldünüz
Sizlere hos sohbetler
Hoşbulduk..
Ailemden uzakta değilim.Abim,kuzenlerim ananem ve dedemle aynı apartmanda oturuyorum.Babamda yakın sayılır.Annemden çok uzağım ama.Sanırım iletime bakarak söyledin bunu.Annem vefat etti.Ve ben onu çok özledim
bugün tam 7 ayımızzz
kızlar muhabbete limon sıkmak istemiyorum ama birşey sormak istiyorum .. evlendikten sonrası mı önemli yoksa nikah dugun olayları mı?
ya ben nisanda evlencem 10 una gün alındı .. nikah salonuda şansıma tadilata girmiş 24 une uzatcaktım ama garantı degılmıs tadilatın bitmesi.. kültür merkezini gösteriyor belediyede. dugunude ben sevmiyorum.. moralim cok bozuk dokunsalar aglıcam.. bana bişiler diyin lütfen
yok canım ...iyidir aramızbilir beni takılırım aradabir ona...
şakayla karışık diyiverdim işteiyi de oldu o da alıştı artık demiyor...
demek şakayla karışık laf istiyormuş canı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?