evet öyle ilk 3 ayda senden alıyor çocuk.. hamile kalmadan en azından kan sayımınıza demirinize baktırın
ciğere patates mi ilk defa duydum ciger een güzel sogan yakışır yaaa şöle bol kırmızı biberli süper olur ve bol soganlı
ben hiç karışık denemedim yaa :78:
domatesli biberli soğanlı işte klasik:78:
bunları öğrendiğim çok iyi oldu teşekkürler fatma ben bu yanlarını hiç bilmiyorum da arkadşımda kan seviyesi düşük olduğu için kan ilaçlarını aldığını görmüştüm hamileydi o zaman ama hamile kalmadan önlem almak çok mantıklı ve güzelmiş bu kısmını öğrendiğim çok iyi oldu teşekkürler canım
hehehheeanladım super...iii yapmışın ozaman..burda olsaydıda kendi çekseydi numarasını arse hanım
tamm hangi tarih dersen artık özelden bildir bize...şimdi girer kızlar ama görmezler falan..özelden atarsın artık bi zahmet
evet canım hamile iken alamayacagın şeyleri şimdiden alırsın pekmez kivi falan kan yapar... mesela benim kan değerim 12,5 ama hamilelik için fena sayılmaz yükseltmem lazım yani dogumda kan kaybı oldugundan bu açıgı kapatmak için... ve bebek içidne gerekli zaten.
arnavut ciğerine benzer bişiy ama unlamdan soteleyip kızarmış patateslerin üstüne döküyürum suyuyla ıslanıyor filan biz öyle yapıyoruz seviyoruz da
hım içine birde küçük küp doğranmış pattates atıyorum ben
VAY CANINA LUXXOR
EVET KIS HEDİYE YOLLAMA TARİHİ DEMİŞTİK..
OLSUN MADEM YOLLADIN BARİİ ALAN KİŞİ HERKESİN HEDİYESİ ELİNE ULAŞMADAN DEŞİFRE ETMESE BURAYA...HEDİYELERİMİZ GELDİKTEN SONRA...BURAYA AYNI ANDA RESİMLERİ KOYUCAZ..KİM KİME ÇIKMIŞ ÖĞRENİCEZ :d
Ya zuzuu hangi tarihten bahsedionuz? Hediyeyi yollama tarihi mi? Zira ben yolladım bile artıkın çok geç
ahahah ne biliim kız önceden deseydiniz evet benim hediyemi alan arkadaş sana sesleniyorum muhtamalan bu pazartesi alacaksın açık etme
nasıl yapıorsun anlt bakalım
benim mesaim bitmek üzere kızlar yavaş yavaş toplanayım hepinize iyi akşamlar iyi haafta sonları hoşçalaın
kızlarrr içinizde eşine yılbaşı hediyesi alacak olan var mı? ben karar veremedim alıp almama konusunda. sonuçta bizim hesap tek. bi acayip geliyo ortak parayla birbirimize hediye almak... :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?