2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu hoşgeldin canım. işleri hafiflettin galiba biraz çocuk için sizin yaşlar daha erken tabii rahatsınız. ben 27 oluyorum Ocak'ta. o yüzden biraz daha hızlı davranmam gerekiyor. ama hangisine öncelik tanyacağımı bilemiyorum açıkçası. daha para biriktirip Türkiye'den evimi alıp orda mı doğum yapsam, yoksa çocuğu doğurduktan sonra mı duruma baksam bilemiyorum. çok karışıyor kafam. şimdilik muhasebe yapıp duruyorum içimden. bakalım artık

bende subatta birakacaktim hapi dün dr. gittik hamilelikle ilgili bilgi almak icin

Dr dedi, zaten dedi rahimin yani yumurtaliklarinin serbest kalmasi 6 ayi bulur hapi biraktiktan sonra ocaktan itibaren alma dedi folik asit yazdi hamileligin ilk 3 ayina kadar icicem. Birde Kan aldilar dün
Kizamik asi oldun mu dediler gecirdin mi falan filan aldiklari kanda bunada bakacaklarmis
eger Hamileyken kizamik gecirirsen bebek sakat kalir dedi. ben 23 yasindayim hamile kalana kadar 24 olurum Normal benim icin sonucta ocakta tam 1 yillik evli olmus olucaz

tam bnm evlendıgım tarıhh :)

selam kıslar adet günüm 3 gün geçtiiiiii acaba bebişim geliomu ki hemen test yapmak da istemiorum bekliim sora hayal kırıklıı yaşamıim diorum yani testte şuanda hamile çıkmaz belki ama hamile olmuş olurum falan die salıya kadar falan beklicem olmassam test yapıcam bi de bende hamileliğe dair bir belirti yok sadece göğüslerim hafif şiş sızlıor bir de karnım arada sancılanıyor başka da bişi yok yani adet belirtisi gibi hepsi belki de günüm sekti bilemiorum offff yaaa

ne hızlıymışın ya....borç harç varmı heaven

tam bnm evlendıgım tarıhh :)

hangisi 5 temmuzmu

bu akşam kesin yapacağım soğan salatası olacak makarna olacak uzun zamandır yapmamıştım acayip canım çekiyor

mantar yada ciğer yapacam ama hangisini yapacağıma karar veremiyorum ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…