2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlaaaaaar günaydın benim hediyem geldi aayyyy çok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek hırkası vardı luxxoooorrrr çok teşekkür ederim ilk bebeğimin kıyafeti yaaaa

kızz Allah napmasın seni...niye açığa veriyon...dayanamadın dimi
nese güle güle giydir :81:

kızz Allah napmasın seni...niye açığa veriyon...dayanamadın dimi
nese güle güle giydir :81:

napiyim sölemeyecekmiydim ama geldi açtım ne fark eder ki bana gelen hediye idi uff çok heyecan yaptım söledim napiyim :78:

ozmn fotosunu şimdi koyma ....herkes alınca hediyesini ozman koyarız birlikte..tamm mı kızzz

dr'dan bebikim çok iyimiş 84 mm boyuu.. parmağını emiyordu şekerim benim çok tatlıydıııııııııı....

balık meselesinide sordum dedi sıkıntı etme dedi eğer çok sıkıntı edersen son 3 ayda balık hapı veririm dedi bugün sat a göre 14+2 yim ama uultrasona göre 14+6 ıymışım öle dedi.......

günaydın kızlarrrrrrrr?
nasılsınız?
ben bugün biraz moralsizim,eşim iş için şehir dışına çıktı,cumartesi günü akşam gelicek,
annemlerde kalıcağım için seviniyorum ama bir yanım buruk

ajikal Allah kavuştursun...
böyle üzüntülü şeylere bakıpta moralini daha da bozma canım....

günler çabuk geçiyor...bi bakmışın çarşamba olmuş...bide bakmışın cumartesi

benimde cumartesi günü misafirim vardi yemege geldiler yorucuydu

pazar günü de sabah kahvaltiya kaynanama gittik asure yapmisti oradaydik aksam gec geldik yattik hafta sonu cabuk gecti

Selam kızlaar
kızlaaaaaar günaydın benim hediyem geldi aayyyy çok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek hırkası vardı luxxoooorrrr çok teşekkür ederim ilk bebeğimin kıyafeti yaaaa

napiyim sölemeyecekmiydim ama geldi açtım ne fark eder ki bana gelen hediye idi uff çok heyecan yaptım söledim napiyim :78:

Canım benim beğenmene çok sevindim çok tatlı göründü gözüme , bir de daha oğlan mı kız mı belli diil ya unisex bi renk aldım inşallah sağlıkla giydirirsin afacana Bu arada hemen sölememen gerekiodu evet cuma gün çağrı yapmıştık bu konuda ama olsun en son herkesin hediyesi gelince resimlerini koyarız buradan gösteririz ehehehe

çok sağolasın canım benim haberim yoktu yaa öle söylenildiğinden:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…