kızlaaaaaar günaydın benim hediyem geldi aayyyy çok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek hırkası vardı luxxoooorrrr çok teşekkür ederim ilk bebeğimin kıyafeti yaaaa
kızz Allah napmasın seni...niye açığa veriyon...dayanamadın dimi
nese güle güle giydir :81:
napiyim sölemeyecekmiydim ama geldi açtım ne fark eder ki bana gelen hediye idi uff çok heyecan yaptım söledim napiyim:78:
Ya neden açıkladın fatma
Açıklanmıyacaktı kaç kez söylendi...
ozmn fotosunu şimdi koyma ....herkes alınca hediyesini ozman koyarız birlikte..tamm mı kızzz
kızlaaaaaar günaydın benim hediyem geldi aayyyy çok duygulandım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebek hırkası vardı luxxoooorrrr çok teşekkür ederim ilk bebeğimin kıyafeti yaaaa
napiyim sölemeyecekmiydim ama geldi açtım ne fark eder ki bana gelen hediye idi uff çok heyecan yaptım söledim napiyim:78:
çok sağolasın canım benim haberim yoktu yaa öle söylenildiğinden:78::78:Selam kızlaar
Canım benim beğenmene çok sevindim çok tatlı göründü gözüme , bir de daha oğlan mı kız mı belli diil ya unisex bi renk aldım inşallah sağlıkla giydirirsin afacanaBu arada hemen sölememen gerekiodu evet cuma gün çağrı yapmıştık bu konuda ama olsun en son herkesin hediyesi gelince resimlerini koyarız buradan gösteririz ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?