2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kimseler yok yine napıosunuz kızlar? Mandalina senden ne var ne yok şeker?:82:

Gecfer tabi gecmezmi kız
saglık olsun mutlulukta hep olsun şize:86:

amin tatlım hepimizin evliliği heeeep böyle tatlı geçsin inşallah.

napiyim sölemeyecekmiydim ama geldi açtım ne fark eder ki bana gelen hediye idi uff çok heyecan yaptım söledim napiyim :78:

canım güle güle giydir bebişine.

canım ya Allah kavuştursun.

ayyyyyyyyyy nasıl uykum var nasıl uffffffffff

luxxor bu arada ismini çok severim çok sevdiğim isimelrden biri

Ne kadar güzel ne kadar kutlarım seni..

Benimkide çok düşük.....çok korkirem elbet o gün gelecek:18::18::18:

BUrdayım tatlım:92::80:

bir işim var gecen haftadan beri onunla ugraşıyorum..ama sürekli girip çıkıyorum takipteyimm yani:82:

Sağol fatmacım

Ben nası doğum yaparım bilmiyorum ya benim canım çok tatlıdır tam tersinim. Normal doğum mu düşünüyorsun sezaryen mi?

Süper nerelerdesin yaa napıosun?

bi aksilik olamzsa normal düşünüyorum canım

BUrdayım tatlım:92::80:

bir işim var gecen haftadan beri onunla ugraşıyorum..ama sürekli girip çıkıyorum takipteyimm yani:82:

Tamam canımcım o zaman

bi aksilik olamzsa normal düşünüyorum canım

Allah hayırlısını versin canım. Ben o kadar çok doğum hikayeleri dinledim ki türlü türlü gözüm korktu iyice her bişiye korkan biriyim bu tarz konularda al şimdi çarşamba günü dişi çektiricem gömülü kalan yirmiliği, dikiş mikiş atıolarmış yarıp diye duyunca aklıma geldikçe çok tırsıorum ya üff 2 günüm kaldı:95:

geçmiş olsun canım kendim bizzat dogumu gördüm ama yinede korkmuyorum pek normal istiyorum ya bakalım

AL BENDEN de o kadar luxxor..
canım tatlıdır..vücut olaylarında çok korkarım..dogru dürüst doktora bile muane olamıyorum...diş çektirmede..vs..

napıcaz bilmiyorm allah yardımcımız olsun..
dün ablam anlattı eşime diyor..sen doktoru eve getir diyor

dogum yapanları görünce o bagırtıları görünce kaçar bu dişyor...

dogum sancı giden olmuş..olaylerı görüpte

Evet yaa bi de işin ilginç tarafı kendimle ilgili şeylerde böyleyim başkasının yarasına pansuman bile yaparım ama kendi kanım beni tutuo. Ben işe girmeden önceki sağlık tetkiklerinde kan verirken bayıldım bilio musun bi gözlerimi açtım ki yerde yatıorum ayağımı sandalyeye kaldırmışlar başımda hemşireler doktorlar. Ay utancımdan iyiym ben kalkayım diyorum alt tarafı kan vermişim. Çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…