2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

neyse kizlar

Ben cikiyorum

Yemek yapicam temizlik falan bugün biraz islerim var

Görüsmek üzere Canlarim

Öpüldünüz...

Hos sohbetler sizlere...

kızlar bugün çok sıkıcı geçiyor benim için odamda yanlız kaldım gelen yok giden yok işleride sabah bitirdim işim de kalmadı puff

Ben de bişi tavsiye etcem zuzu yapılışı da çok kolay ben yaptım süper oldu. Tahinli çörek. 3 hazır yufka ile yapılıo malsemeler yufka, tahin ve şeker. 1 yufkayı koyuyosun üstüne 2 çorba kaşığı tahini yayıp 2 çorba kaşığı toz şeker serpiosun ikiye katlıosun bu sefer 1 çorba kaşığı tahin yayıp (elinizle yayın yayarken hafif yapıştığı için yavaş hareketlerle) 1 çorba kaşığı şeker serp. kenarlarından 4-5 santim katlıosun yufka cami gibi görüntü alacak yani şekil olarak, sonra da yuvarlak kısmından başlayarak rulo yap 4-5 santimlik dilimler kesip aliminyum folyo koyduğun fırın tepsisine diz. üzerlerine yumurta sarısı-sıvıyağ-1-2 damla süt karışımını sür. isteğe göre susam da serpebilirsin. 175 derece fırında 35 dak. pişir. Şahane oluo

luxxor denicem tarifini .....içi boş olduğu için hamur gibi olmuyormu içi...

mandalina ne iş yapıyordun..ben o kısımlarını kaçırdım galiba sadece 3 aylık evli olduğuğnu biliyoum..yanlış değilse tbii:78:

birde kızlar bişe sorcam ama lütfen cevap verin

kızım nerede diisini izleyen varmı...geçenlerde ilk bölümü yayınlandı...kızın odasında tavandan asılı peri vardı simli...ben ondan istiyorum işteeee:84: ama nette bulamadım bitürlü ne yazdıysam çıkmadı:96::84:

ya çok güzeldi tavandan asmış onu..simli mimli..elinde değneği vardı...:84:
ondan istiyorum işte:84:

kıslar yılbaşını evde geçirenler ilk evli yılbaşımız
siz neler yapmayı düşünüyosunuz

evet asya çok hoşdu yaa...bulamıyoum netten

evli olarak ilk yılbaşımızı ailelerle geçiricez heralde hiçbi planımız yok bakalım..
ağaç istiyorum ben yaa ağaç alıcam şapkalar balonlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…