allah istediğin gibi bir iş nasip etsin sana inşallah en kısa zamanda bulursun süpercim
ohhh iyi olur valla icelim :)
Eline saglı asya kız yoksa yeşilçaymı bu
Ben demleme isterim
benimki yeşil
Seninki demleme süpercim afiyet olsunnnn
yilbasinda napiyorsunuz kizlar Ailenizle mi gecireceksiniz ? Az kaldi senenin bitmesine
şimdilik eşimle beraber geçirmeyi istiyorum şöle güzl bi menü hazırlayıp
yaprak sarma börekler kanepeler çerezler
varda var belki kuzenimle nişanlısıda gelebilir bilmiyorummm
sağolun kızlar..şimdi yok bişeyim..
fatma hemen de hamileliğğe bağlamabirden oldu yatmadan önce bişeyim yoktu...çok sonr uyuyakalmışım..sabah bişeyim yoktu...
valla bizd kararsızım...sinem durumlarımız aynı nerdeyse( .. annemlere gitsk son ototbüs 12 de ..eşimde yılbaşını yolardamı geçircez sap gibi bi biz olcaz otobüste diyor...bende annem ve kardeşlerimle olmak istiyorum..kayınvalidemlerle olursa babaneleride gelcek kös kös oturcazmı
en azından ablamlarla eniştmle falan oyun oynar eğlenirdik....
sağolun kızlar..şimdi yok bişeyim..
fatma hemen de hamileliğğe bağlamabirden oldu yatmadan önce bişeyim yoktu...çok sonr uyuyakalmışım..sabah bişeyim yoktu...
valla bizd kararsızım...sinem durumlarımız aynı nerdeyse( .. annemlere gitsk son ototbüs 12 de ..eşimde yılbaşını yolardamı geçircez sap gibi bi biz olcaz otobüste diyor...bende annem ve kardeşlerimle olmak istiyorum..kayınvalidemlerle olursa babaneleride gelcek kös kös oturcazmı
en azından ablamlarla eniştmle falan oyun oynar eğlenirdik....
gecen sene bizde nisanliyken öyle hep beraber gecirmistik esimin ailesinde kutladik. ertesi gün kinamiz vardi 2 ocakta da dügünümüz vardi. bilmiyorum artik sonuc ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?