2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

burada hava cok kötü ya hep kar hep kar

Biz de haftaya carsamba sabahi tr. gelicez ins. bizim de ucakta gecikme olmaz ne kistir bu böyle valla anlamadim gitti herkes perisan olmus

yilbasinda napiyorsunuz kizlar Ailenizle mi gecireceksiniz ? Az kaldi senenin bitmesine

şimdilik eşimle beraber geçirmeyi istiyorum şöle güzl bi menü hazırlayıp

yaprak sarma börekler kanepeler çerezler

varda var belki kuzenimle nişanlısıda gelebilir bilmiyorummm

esim kendi ailesiyle gecirmek istiyor bende kendi ailemle gecirmek istiyorum kendi annemi babami yanliz birakmak istemiyorum cünkü esimin de eylül de babanesi vefat etti oda dedesini amcasini falan yanliz birakmak istemiyor. onlarla geciricem diyor bu sene iraz farkli diyor. Zaten eglence falan olmaz da. Bilmiyorum ya kafam karisti valla :26:

şimdilik eşimle beraber geçirmeyi istiyorum şöle güzl bi menü hazırlayıp

yaprak sarma börekler kanepeler çerezler

varda var belki kuzenimle nişanlısıda gelebilir bilmiyorummm

Güzell kalabalik olunca daha bir güzel geciyor. insan konusuyor zamanin nasil gectigini anlamiyor.

sağolun kızlar..şimdi yok bişeyim..
fatma hemen de hamileliğğe bağlama birden oldu yatmadan önce bişeyim yoktu...çok sonr uyuyakalmışım..sabah bişeyim yoktu...

valla bizd kararsızım...sinem durumlarımız aynı nerdeyse ( .. annemlere gitsk son ototbüs 12 de ..eşimde yılbaşını yolardamı geçircez sap gibi bi biz olcaz otobüste diyor...bende annem ve kardeşlerimle olmak istiyorum..kayınvalidemlerle olursa babaneleride gelcek kös kös oturcazmı
en azından ablamlarla eniştmle falan oyun oynar eğlenirdik....

zuzu napiyim kısss aklıma hemen o geliy

aslında ablam eniştem kardeşim bana gelseler...çok güzel olur...ama ablam ve nişanlısının ilk yılbaşı..dünürlerle birlikte geçirir annemler....eniştemler annemlere gelicek heralde...bize gelmicekler...
biz gidelim diyorum..eşimde istemiyor..12den önce kalkıcaz ne anladım diyor
kalalım gece diyorum..yatmaya kalmayalım istemiyorum diyorr

bi bişey bi çözüm bulmalıyım ama neeee
babaneleriyle oturmak istemiyorum..çünkü onlar gelince rahat edemiyorum....ne yapıcazki onlarla okey bile oynanmaz

Of ya aynen canim bende dedim esime napalim ayri geciricez ilk yilbasimizi. gecen sene beraber kutladik aileler falangüzel gecti ama bu senyi bilmiyorum ya kafam allak bullak ben esimle beraber gecirmek istiyorum olmaz ki öyle o kendi ailesiyle ben kendi ailemle cok tuhaf yani 1 ocakta kina
gecemiz vardi . gecen sene

gecen sene bizde nisanliyken öyle hep beraber gecirmistik esimin ailesinde kutladik. ertesi gün kinamiz vardi 2 ocakta da dügünümüz vardi. bilmiyorum artik sonuc ne olacak

sinem benimki tek yollamaz hayatta...bende gitmem onsuz zaten...ama annemlere de gitmek istiyorummmm...arabamız olsaydı sorun olmazdı

gecen sene bizde nisanliyken öyle hep beraber gecirmistik esimin ailesinde kutladik. ertesi gün kinamiz vardi 2 ocakta da dügünümüz vardi. bilmiyorum artik sonuc ne olacak

bence eşinin yanında ol....madem ertesi gün de sizin özeliniz ayrı düşmeyin...düşün akşam eğlenceksin belki ama gece ayrı yatıcaksınız..sabah kalktığında olmucak yanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…