2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sinem benimki tek yollamaz hayatta...bende gitmem onsuz zaten...ama annemlere de gitmek istiyorummmm...arabamız olsaydı sorun olmazdı

bizde mecbur ayri ayri kutlayacaz napalim. ben kendi ailemi birakamam oda kendi ailesiyle kutlamak istiyor beraber olmak istiyor yani kendi anne babasi almanyada olucak türkiye de dedesi amcasi yengesi ve halasiyla beraber olmak istiyor bende annemi babami kardesimi yanliz birakmam

bence eşinin yanında ol....madem ertesi gün de sizin özeliniz ayrı düşmeyin...düşün akşam eğlenceksin belki ama gece ayrı yatıcaksınız..sabah kalktığında olmucak yanında...

ya evet canim aynen bende ayni seyi düsünüyorum. bende gece beraber uyumak istiyorum esimle uyandigimda yanimda olmasini istiyorum. ama bir yandan da annem babami da yanliz birakmak istemiyorum sonucta ben uzaktayim onlardan bilmiyorum ya bir ortasini bulmak lazim karisik ya amann

bende esime dedim seninle ayri uyumak istemiyorum o gece oda bu sene farkli bizim icin diyip duruyor bazen hic anlamiyorum esimi

bende esime dedim seninle ayri uyumak istemiyorum o gece oda bu sene farkli bizim icin diyip duruyor bazen hic anlamiyorum esimi

hiç yardımcı olmuyor eşin anlaşılan...ayrı geçirirseniz uzaktamı olucaksınız yani mesafeniz ne...misal yarım saatlikmi yol var aranızda.. ayrı geçirirseniz sabah kahvaltıya gelsin eşin....

ben cikiyorum kizlar evi falan toparlamam latim

öpüldünüz

Hoscakalin........

Hos sohbetler sizllere....

bye..........

:80::80::80::80::80: :79::79::79::79::79:

hiç yardımcı olmuyor eşin anlaşılan...ayrı geçirirseniz uzaktamı olucaksınız yani mesafeniz ne...misal yarım saatlikmi yol var aranızda.. ayrı geçirirseniz sabah kahvaltıya gelsin eşin....

evet yarim saatlik

ben ümraniyedeyim

onun dedesi falan da sarigazi de oturuyor.

bilmiyorum belki benim ailemi de cagirirlar dedesi falan ben öyle bekliyorum cünkü öyle yanliz birakmazlar sorarlar size kimse gelicek mi sonrada benim ailemi ararlar gecen senede öyle yapmislardi cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…