onikiye beş kala allahhhh diye bağırıp kırmızı don giymediğini hatırlayan kişinin odaya koşup kırmızı don araması; don ararken bu sırada saat itibariyle yeni yıla girilmesi münkündür.sonuç olarak yeni yıla kırmızı don arayarak girdiği için önündeki bir yılı don arayarak geçecektir.*
şans getiren bir eylem olarak bilinir. pazarda kendine kırmızı, dantelli iç çamaşırı seçen başörtülü teyze yılbaşında kırmızı iç çamaşırı giymek uğur getirir mi? sorusuna bu sayede evimiz, arabamız oldu, bu yıl da hacca gidicez inşallah şeklinde cevap vererek kırmızı iç çamaşırına yüklenen anlamın boyutlarını gözler önüne sermiştir.
cerapunci, 30.12.2006 13:45
bizim kasada ortak tabikii
almıcaz biz hediye....
gezerken ne buldum kıslar
kırmızı donla alakalı
bir melek yılbaşı gecesi dolaşmaktadır;
- bu ne giymiş? beyaz don; bu sene kendine yeni bir sayfa açacak
- bunda ne var? siyah don; dünyası kararacak
- hımm buna bakayım, yeşil; ot geldi ot gidecek vel hasıl kelam, bundan bu senede hiç bir şey olmaz
- oh my god kırmızı; bu senesi muhteşem geçecek, yalnız biraz zorluk çeksede sonu tatlıya bağlanacak, bekaret elden gidecek, düz duvara tırmanacak. *
devlette çalışıyorum doğru 3 aylık evliyim canım
devletteyim süpercim
MEMURSUN YANE
sen alemsin ya
başlamak için muhteşem olmanız gerekmiyor; ama muhteşem olmanız için başlamanız gerekiyor.
sakarya luxxor
Ben de Ankara'da memurum, memurun çilesi bitmez
meslektaşız demekki sevindim
evet bitmez ama ankara güzel şehir orada yaşamak güzel
:84::84::84::84::84::84::84::84:
Bu arada arkadaşlarım şu an itibari ile Ocakta bırakmayı planladığım sigarayı bıraktım 10 gün var daha ama olsun. Umarım başarılı olurum hayırlısı:44:
Bu arada arkadaşlarım şu an itibari ile Ocakta bırakmayı planladığım sigarayı bıraktım 10 gün var daha ama olsun. Umarım başarılı olurum hayırlısı:44:
:84::84::84::84::84::84::84::84:
Evet ben de seviyorum Ankara'yı. Her ne kadar bazıları için çok tekdüze görünse de ben bu düzenliliği seviyorum sanırım
Fatmacım nooldu ağlayan yüzler?
canım umarım başarılı olurum yok, başarılı olcam, bıraktım gitti sigarayı diyeceksin. şimdiden hayırlı olsun diyorum ben de
hediye konusunda da tabii ki önemli olan düşünmek ama zuzunun da dediği gibi başka öncelikler, yapılması gereken harcamalar var. bilemiyorum, kafam çok karışık. insan kocasına da çam sakızı çoban armağanı şeklinde birşeyler almak istemiyor ki... biraz kaliteli olsun desek aylık bütçemizden 100 kociş, 100 ben harcasak 200 tl. tutar minimum. :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?