2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:) bir bana tutmamış demekki uğur muğur gelmediki :))

bizim kasada ortak tabikii
almıcaz biz hediye....

kasa ortakda olsa önemli olan düşünmektir bence illa maddi değeri çok yüksek olan şeyler ddeğilde hoşuna gidecek sevdiği her hangi bişeyde olabilir

Bu arada arkadaşlarım şu an itibari ile Ocakta bırakmayı planladığım sigarayı bıraktım 10 gün var daha ama olsun. Umarım başarılı olurum hayırlısı:44:

Bu arada arkadaşlarım şu an itibari ile Ocakta bırakmayı planladığım sigarayı bıraktım 10 gün var daha ama olsun. Umarım başarılı olurum hayırlısı:44:

canım umarım başarılı olurum yok, başarılı olcam, bıraktım gitti sigarayı diyeceksin. şimdiden hayırlı olsun diyorum ben de

hediye konusunda da tabii ki önemli olan düşünmek ama zuzunun da dediği gibi başka öncelikler, yapılması gereken harcamalar var. bilemiyorum, kafam çok karışık. insan kocasına da çam sakızı çoban armağanı şeklinde birşeyler almak istemiyor ki... biraz kaliteli olsun desek aylık bütçemizden 100 kociş, 100 ben harcasak 200 tl. tutar minimum. :44: :44:

:84::84::84::84::84::84::84::84:

hayırdır fatma kötü birşey yoktur umarım

hayırlısı olsun adına sevindim inşallah bir daha eline almazsın

Evet ben de seviyorum Ankara'yı. Her ne kadar bazıları için çok tekdüze görünse de ben bu düzenliliği seviyorum sanırım

Fatmacım nooldu ağlayan yüzler?

bende tek düze hayatını seviyorum iki yılım geçti hastanede ve benim en güzel günlerim diyebilirim

İnşallah yarenaycım Ya eğer ikiniziin de ihtiyacı olan bir şey yoksa sembolik bişi alınabilir. Bilmiyorum benim hediye kavramına bakış açım farklı zaten. Bence 5 liralık da olsa 100 liralık da olsa hediye hediyedir. Mesela para ayıramam diye düşünüyorsan sen kocana kendi yaptığın ve onunla senin başharflerinizle süslediğin bi yaş pasta hediye edebilirsin vs..Hediye manevi de olabilir önemli olan karşındakine onu düşündüğünü hissettirebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…