2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Çalışmıyorum canım kpss sonuçlarını bekliyorum ona göre bakacağız bir şeyler gerçi pek ümidim yok sen?

Çalışmıyorum canım kpss sonuçlarını bekliyorum ona göre bakacağız bir şeyler gerçi pek ümidim yok sen?

çalışıyorum şuan evde oturuyor olmayı tv karşısında yayılmayı sabah yorul yorul uyumayı çok isterdim ama

hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin eğer çalışmayı düşünüyorsan bugünlerin kıymetini bilmelisin

Düşünüyorum ama eşim çok yanaşmıyor uyuz oluyorum:84:

kızlar nabersiniz biliomusunuz ben regl oldum gecikti ama sonunda oldum hamileyim dei nasıl sevinmiştim kıslar hastalanınca çocuumu düşürmüş gibi oldum ister istemez ağladım saçma gelicek belki ama sonuçta daha erken belki topu topu 2 bucuk aylık hamileyim ama hani gecikince kendimi hamilelie hazırlayıp regl olunca insan çok kötü oluor yaa bakalım kısmet ne zamansa o zaman olucak artık çalışmalara devam napalım :101:

Merhaba kızlar, şu anda evde yatıyorum bugün bool bol vktim var szilerle sohbete. gömülü dişimi aldırdım sabah ameliyatla, eşim de yanımdaydı ama beni bırakıp işe gitmek zorunda kaldı, ben biraz da nane molla olduğum için ve de doktor ağzındaki kanama olcak kesinlikle türükme ya da çalkalama dedi geriye tek ihtimal kalıyor ben de otobüste eve dönerken bayılcak gibi odum neyse eve gelip yattım 2 saat kadar, sonra da kalkim kendime çorba ılıtim biraz dedim çorbayı ocağa koydum (sadece sıvı gıda tüketecekmişim yara iyileşene kadar) ay bi başım döndü ter bastı kulağım çınlıo gözüm kararıo düşmüş bayılmışım evde tek başıma ayıldım ki kulak çınlamam devam edio çorba kaynıo 10 dakka yatmışım yerde hemen eşimi aradım zar zor, biraz pekmez yedim kan şekerimi yükseltsin die yattım onu bekledim saolsun şimdi geldi de içim rahat hem aç olup hem kan kaybedince tansiyonum düştü sanıırm doktor 3 gün rapor verdi en iyi kısmı o ben geçmişi okuyup döneyim bu sayfaya

canım yaaa çok geçmiş olsun dikkatli ol kalkma yataktan ıstırahat et dinlen

evet geçmişi okudum, yılbaşında ne yapılacağına dair kararsızlık yaşayan arkadaşlar olmuş:44: Sinemcim senin için bir şey gelmedi aklıma çünkü eşine hak verdim ben, ailecek bir arada olmak sitiyor olabilir bu sene nasılsa bundan sonra bir ömür beraberiz diye düşünüp sen de bu seferlik anlayış göster istersen:44:

Zuzucum siz de araba kiralayın o gece için? günlük fiyatı buralarda 60-70 TL hani dışarda yılbaşı geçirmeye göre daha az masraflı hem işinizi görür. Orda daha mı pahalıdır ucuz muduru bilmiom ama.. En azından istediğiniz gibi istediğiniz yere rahatça gider gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…