İki kişiyiz ama her gün ev topluyorum
Çalışmıyorum canım kpss sonuçlarını bekliyorum ona göre bakacağız bir şeyler gerçi pek ümidim yok sen?
çalışıyorum şuan evde oturuyor olmayı tv karşısında yayılmayı sabah yorul yorul uyumayı çok isterdim ama
hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin eğer çalışmayı düşünüyorsan bugünlerin kıymetini bilmelisin
Düşünüyorum ama eşim çok yanaşmıyor uyuz oluyorum:84:
çalışmanımı istiyor yoksa çalışmamanımı anlamadım
super nerelerdesin:82:
Evet kesinlikle değişiyorlar bekarken bana sofra bile kaldırtmazdı hep o kaldırırdıBen derdim ne şanslıyım evlenince rahat edicem şimdi dağınık olmasa yetecek bana
takma canım oluruna bırak ..belki de dediğin gibi olur...
İki kişiyiz ama her gün ev topluyorum
Aynen ya bende ayni sekilde hergün süpürge aciyorum
Merhaba kızlar, şu anda evde yatıyorum bugün bool bol vktim var szilerle sohbete. gömülü dişimi aldırdım sabah ameliyatla, eşim de yanımdaydı ama beni bırakıp işe gitmek zorunda kaldı, ben biraz da nane molla olduğum için ve de doktor ağzındaki kanama olcak kesinlikle türükme ya da çalkalama dedi geriye tek ihtimal kalıyorben de otobüste eve dönerken bayılcak gibi odum neyse eve gelip yattım 2 saat kadar, sonra da kalkim kendime çorba ılıtim biraz dedim çorbayı ocağa koydum (sadece sıvı gıda tüketecekmişim yara iyileşene kadar) ay bi başım döndü ter bastı kulağım çınlıo gözüm kararıo düşmüş bayılmışım evde tek başıma ayıldım ki kulak çınlamam devam edio çorba kaynıo 10 dakka yatmışım yerde hemen eşimi aradım zar zor, biraz pekmez yedim kan şekerimi yükseltsin die yattım onu bekledim saolsun şimdi geldi de içim rahat hem aç olup hem kan kaybedince tansiyonum düştü sanıırm doktor 3 gün rapor verdi en iyi kısmı o ben geçmişi okuyup döneyim bu sayfaya
canım yaaa çok geçmiş olsun dikkatli ol kalkma yataktan ıstırahat et dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?