2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bekarken aldgımm maaş bana yetiyordu ama şimdi yetmiyor borcumuzda var..

Hemde dışarsan bir iş baktıgında kimse sorsan en az1000 tl alıyor...

Dedim kendime uyuma artık...
Gerci ben burda ortamı benimsedim..ve bana ilerde artısı olucagını düşündügüm için kaldım..öyle yane

O kadar muhsebe okuduk şimdi mhasebeden kaçıyoruz..
Iyimi kötümü yapıyorz anlamadım ama
3 günlük dünya be..

Doğru düşünmüşsün canım, çalışma ortamı da çok önemli ya ortamdaki kişiler, huzurun filan etkiliyor direkt, bazen bu faktörler aldığın maaşın bile önüne geçebiliyor. Allah hç birimizi darda koymasın. Biz de bu ay eşimin maaşına 1 senesi dolduğu için zam bekliyorduk ve yüzde 30 gibi çok iyi bir orandan bahsediliyordu. zammı açıklanmış ki yüzde 10:26: ona canımız sıkıldı biraz ama önemli olan iş olması umarım sen de en kısa sürede gönlüne göre bi iş bulursun tatlım

Ohh oh ne güzel milföyü çok severim ama hiç denemedim ya evlendiğimden beri bi ara ben de yapayım, milföy hamuru kaç dakikada kaç derecede pişiyor zuzu? bu arada ben de diş çektirdim de şu gömülü dişimi ameliyatla aldırdım ikincisi için de 19 ocaka tarih verdiler. asıl o daha zor olacak sanırım yan durduğu için dişi parçalayarak alacaklarmış. offff neyse düşünmeyim o zamana kadar birini hallettik:86:

super ya birşey sorcam. benim bildiğim kadarıyla işten kendin ayrılırsan hiçbir hak talep edemiyorsun. yani onların seni çıkartması lazım değil mi tazminat alman için?

Evlenen kadın 1 yıl içersinden işten ayrılırsa tazminat almaya ak kazanıyor..böyle bir kanun var canım...

Bende evleninmce ögrendim

anladım luxxorcum...düşünme şimdiden
valla bendün bi 20 dk bekledi önceden ısıtılmış 200-250 derece arası ...

Ülke gerçeklerine uygun çalışma yaşamının en iyi düzenlemelerinden biri olan, 1475 Sayılı iş Kanunu'nun 14. maddesinde belirtilen; 'kadın işçinin evlendiği tarihten itibaren 1 yıl içerisinde kendi arzusu ile iş sözleşmesini sona erdirmesi halinde kıdem tazminatına hak kazanacağı' hükmünün tüm çalışan kadın işçiler tarafından bilinmesi hak kayıplarının önlenmesi açısından önemlidir.

NETTEN BAK YAREN:98:

Canlar benim bikaç işim var hazır evdeyken yavaş yavaş halledeyim öğleden sonra görüşürüz afiyet olsun

super ya birşey sorcam. benim bildiğim kadarıyla işten kendin ayrılırsan hiçbir hak talep edemiyorsun. yani onların seni çıkartması lazım değil mi tazminat alman için?

normalde öyle canım..ama "evlilik nedeniyle tazminat" için geçerli değil..
yani evlendiğin tarihten itibaren 1 yıl içinde "evlilik nedeniyle istifa" edersen tazminata hak kazanırsın...bu hakkın , evliliğin 1 yılı geçerse ,geçerli olmuyor....kovulmayı bekliceksin

ve birde işten çıkınca talep ettiğin halde 6 ay boyunca ssk sana maaş veriyor..işsizlik maaşı bunu biliyormuydun super....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…