Doğru düşünmüşsün canım, çalışma ortamı da çok önemli ya ortamdaki kişiler, huzurun filan etkiliyor direkt, bazen bu faktörler aldığın maaşın bile önüne geçebiliyor. Allah hç birimizi darda koymasın. Biz de bu ay eşimin maaşına 1 senesi dolduğu için zam bekliyorduk ve yüzde 30 gibi çok iyi bir orandan bahsediliyordu. zammı açıklanmış ki yüzde 10:26: ona canımız sıkıldı biraz ama önemli olan iş olması umarım sen de en kısa sürede gönlüne göre bi iş bulursun tatlımaynen tatlım..
bekarken hiç öyle işten çıkıyım düşüncesi falan yoktu..ama evlendim bir an önce çıkıym diyorum..kendi kendimede soruyorum kızım diyoreum sen işten memnundun falan diyorum..birde büyük şirket bura ama beni tatmin etmşyor napim luxxor..
birde akrabamla çalışyırm
iyi yada kötü olsunçalışılmıyor bıktım yani..çok ukalaca geliyor bana
bende tazminat fırsatıyla yol aliyim diyorum...
:97:
luxxor geçmiş olsun..neyin vardı bi dönüp bakayım..kaçırmışım oraları ...
tarifini pazar günü denicem cnım....
dün kaşarlı sosisli milföy + patates salatası + tiramisu yaptım canım...
super ya birşey sorcam. benim bildiğim kadarıyla işten kendin ayrılırsan hiçbir hak talep edemiyorsun. yani onların seni çıkartması lazım değil mi tazminat alman için?
ve birde işten çıkınca talep ettiğin halde 6 ay boyunca ssk sana maaş veriyor..işsizlik maaşı bunu biliyormuydun super....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?