2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya saat öyle ama ben yazarken senin ki yoktu göndere tıkladım seninki çıktı

bugünün ilk günaydını senden

günaydın kızlar cümleten

zaten dikkat edin forumun saati yanlış...benim bilgsyrdaki saat farklı mesajı yazdığım saat farklı...ona aldanmayın....

şuan doğru çıktı 9,33 aynı saatler...ama sapıtıcak bakın öğleden sonra falan.....kaç gündür hep dikkat ettim tutmuyor saatler...

ay buarada söleyim..ikramlarım kapış kapış gitti kızlar...
bu akşama çayın yanına hiçbişey kalmadı

herkese günaydııın bugün çok iyi uyandım çok şükür hiç ağrım sızım bile yok. ama bugün de sıvı veya yumşak gıdalar alacağım ne olur n olmaz
Gecmiş olsun luxxor ...

Iyi akşamlar kızlar:80::98:

luxxor çok geçmiş olsun canım :/

teşekkür ederi kızlar

ay buarada söleyim..ikramlarım kapış kapış gitti kızlar...
bu akşama çayın yanına hiçbişey kalmadı

Zuzuu dediim çöreği yaptın mı tahinli? neler yaptın bakalım bize de fikir olsun
Kızlar tam zamanlı.(fultıme) çalışmak ne anlama geliyor

Süpercim fulltime sabahtan akşama işte, yani 9-6 ya da 8-5 özel sektörse 9-21:00 anlamına bile gelebilir belki part time olunca sabahtan öğlene kadar ya da öğlen başlayıp akşama kadar oluyor

Senin meslek neydi süper? ne tarz işler bakıyorsun?

şirket sekreteri ..santral operatörü..vs..
muhasebe dışı bakıyorum..

benim meslek muhasebe luxxor..

nisan 1 kadar iş bulmalıyım..tazminat alırım...
iki kredi borcumuz var...birini kapamış oluruz..öyle planlıyoruz...canım..

ben burda asgari alıyorum iş bir hareket yok bende yol alıcam hayırlısıyla inş..

İnşallah canım hayırlısı olsun nisana kadar daha süre var bulusun kesin Evlilikte para idare etmek de zormuş dimi insan evlenince daha iyi anlıyor

İnşallah canım hayırlısı olsun nisana kadar daha süre var bulusun kesin Evlilikte para idare etmek de zormuş dimi insan evlenince daha iyi anlıyor

aynen tatlım..
bekarken hiç öyle işten çıkıyım düşüncesi falan yoktu..ama evlendim bir an önce çıkıym diyorum..kendi kendimede soruyorum kızım diyoreum sen işten memnundun falan diyorum..birde büyük şirket bura ama beni tatmin etmşyor napim luxxor..

birde akrabamla çalışyırm
iyi yada kötü olsunçalışılmıyor bıktım yani..çok ukalaca geliyor bana

bende tazminat fırsatıyla yol aliyim diyorum...

:97:

luxxor geçmiş olsun..neyin vardı bi dönüp bakayım..kaçırmışım oraları ...

tarifini pazar günü denicem cnım....
dün kaşarlı sosisli milföy + patates salatası + tiramisu yaptım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…