kızlar nabersiniz biliomusunuz ben regl oldum gecikti ama sonunda oldum hamileyim dei nasıl sevinmiştim kıslar hastalanınca çocuumu düşürmüş gibi oldum ister istemez ağladım saçma gelicek belki ama sonuçta daha erken belki topu topu 2 bucuk aylık hamileyim ama hani gecikince kendimi hamilelie hazırlayıp regl olunca insan çok kötü oluor yaa bakalım kısmet ne zamansa o zaman olucak artık çalışmalara devam napalım :101:
ben bişey anlamadım ayzdıgından hamileyim demişsin
luxxor canım sana da çok çok geçmiş olsun iyice dinlen
Sağol fatmacımValla ben de anlam veremedim kafam karıştı heaven hamile misin değil misin? test yapmadın mı?
ayy fatma sen söleyince farkettim kıııss kafam hep orda düşün yani 2 bucuk aylık evliim ah ah kafam nerde yaaa
yok canım hiç ilaç kullanmadım ben ama denk gelmedi demekki ne bilim kısmet hayırlısı ama şöle bi durum var bu ay dier aylara göre çok az oluorum bi de idrarım aşırı koyu yaa üzerine adet falan görüo olmıim de
Çalışmama yanaşmıyor yani kpss den olursa olurmuş her yerde çalıştırmazmış vs. işte
evet geçmişi okudum, yılbaşında ne yapılacağına dair kararsızlık yaşayan arkadaşlar olmuş:44: Sinemcim senin için bir şey gelmedi aklıma çünkü eşine hak verdim ben, ailecek bir arada olmak sitiyor olabilir bu sene nasılsa bundan sonra bir ömür beraberiz diye düşünüp sen de bu seferlik anlayış göster istersen:44:
Zuzucum siz de araba kiralayın o gece için? günlük fiyatı buralarda 60-70 TL hani dışarda yılbaşı geçirmeye göre daha az masraflı hem işinizi görür. Orda daha mı pahalıdır ucuz muduru bilmiom ama.. En azından istediğiniz gibi istediğiniz yere rahatça gider gelirsiniz
yok canım hiç ilaç kullanmadım ben ama denk gelmedi demekki ne bilim kısmet hayırlısı ama şöle bi durum var bu ay dier aylara göre çok az oluorum bi de idrarım aşırı koyu yaa üzerine adet falan görüo olmıim de
günaydın çıtırlar:80:
aynı anda yazmışız süpercim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?