2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben bişey anlamadım ayzdıgından hamileyim demişsin

luxxor canım sana da çok çok geçmiş olsun iyice dinlen

ayy fatma sen söleyince farkettim kıııss kafam hep orda düşün yani 2 bucuk aylık evliim ah ah kafam nerde yaaa

haa evliyim diyon yanii ilahi heaven 2 sattir yazdıgın okuyom :):) olur kııızzzz.. ilaç kullandı isen vücut atana kadr vakit geçio zaten

yok canım hiç ilaç kullanmadım ben ama denk gelmedi demekki ne bilim kısmet hayırlısı ama şöle bi durum var bu ay dier aylara göre çok az oluorum bi de idrarım aşırı koyu yaa üzerine adet falan görüo olmıim de

suyu az mı içiyorsun canım az içtiğinde de idararın koyu olur. birde yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım internette hesaplamaları vardı ::):):) bn bi ara takmıştım yaa artık hilmide kafa buluyordu sordun mu internette yumurtlaman başladı mı diye:):):)

benim birick kocam geldi ben çıkıyorum yarın görüşürüüüüzz öptüm

luxxor evet canim bende hak veriyorum artik napim öyle olsun bu senemizde napalim.

Canim yumurtlama zamanini denk getir. adetin basladigindan itoibaren say 12.13.14 ve 15. günler yumurtlama zamani olabilir. bizde korunmayi biraktik dr. öyle anlatti. bu zamanlarda sIk sIk iliskiye girmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…