2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nette haber bültenlerinde video var ama bende açılmıyor

Size deneyin açın burayada ekleyin bende göriyim:82:

Bizim burda iş arkadaşı dedi..
Akşam tv de gördüm seni dedi

super canım gecmıse bakıyodumsende benim gibi düşünyon
canım bnde4yıldır calısıyorum özelde neyazzıkkı maas belli değil uzak yolum sorunum var
bnde konustum sözlu onaylamadı pofff
dilekçe yazıp veriyim diyorum
sen nasıl konuscan dilekçe falan yazılı örnek varmı ben buldum biyakınımdan öle yazıyım dıyorum

kader arkadaşım
Dogru degilmi dilekçede yazılıyor..
örnegi eklede görek buraya

ne yapmayı palnlıyorsun canım...
Benim 3 ay mühletim var siteleri takip ediyorum inş.:26: Güzel iş bulurum:97:

kader arkadaşım
Dogru degilmi dilekçede yazılıyor..
örnegi eklede görek buraya

ne yapmayı palnlıyorsun canım...
Benim 3 ay mühletim var siteleri takip ediyorum inş.:26: Güzel iş bulurum:97:

canım inşaallah buluruz
ben 3ay oncesınde konustum değişiklik yok
daha bekleyecek sabrım yok konuscam haftaya inşaallah
dilekçe yazalım
eğer ımzalamaz ise noterden yollatacam
alacaklarımda var
bılmıyorum tektek yazsammı
dur bıyakınım yoladı ona göre düzenledim
bakıyım yollayıp

iş buliyim dilekçe kolay canım..
Ne cvo verdiler sana neeen maaş artmadı..ben konuşmadım..kendilerinin bunuı düşünmeleri gerekirdi diye düşünüyorum:84:

1475 Sayılı İş Kanunu'nun 14. Maddesinde belirtilen ' Kadın işçinin evlendiği tarihten itibaren 1 yıl içerisinde kendi arzusu ile iş sözleşmesini sona erdirmesi halinde kıdem tazminatına hak kazanacağı ' hükmünde var olan hakkımı kullanarak 30.12.2010 tarihinde iş yerinizden ayrılmak istiyorum. İş Kanunu’nun tanımış olduğu kıdem tazminatım ve tüm alacaklarımın hesaplanarak tarafıma verilmesini arz ederim.
Saygılarımla,

EK:
1)Evlilik Cüzdanı fotokopisi
2)Alacaklarım

TESLİM ALAN ŞİRKET YETKİLİSİ TESLİM EDEN PERSONEL
...... ........

böle off muhasebecı varmıydı kızlardan fikir alsak

canım şimdi sormak istediğini ve durumunu güzelce yaz...ben mali müşavirin yanındyım patronuma sorarım..benim fazla bilgim yok...sgk yla ilgili şeylerde o ilgileniyor...

tam 30 günmü görünüyorsun canım..ya da girişin yapılırken imzalatmadılarmı bişey belirsiz süreli iş sözşl. falan..hani karşılıklı sözleşme olmamıştır da...sen imzalamışındır hatırlamıyosundur....

muhasebeye gidip dosyana bakma şansın varsa bi bak ne var ne yok...mesela dersin b evrak lazım dosyamdan alayım de...verirler..kendin bak dosyana

Iyice bakmak lazım ben özelde çalıırken bize boş dosyaya imza attırırlardı ve her sene dolmadan ssk mıza giriş çıkış yapılırdı sene dolmasın diye bunlarada dikkat edin..

kızlar işten ayrılmayı düşünüyorsunuzda önce tazminatınızı hesaplattırın isterseniz ne kadar alacağınızı bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…