Fatmaya alkış buldu valla:81::81::81::81::81::81::81:
Sagol fatma
ayy evet at kuyrugu sacın duzeltıyon ark konusuyo
Bişi aldınızmı canım
yanımdaki iş arkdaşım dediki bir arkadaşımın dogum günü ona hediye alıcaz dedi..bileklik bgendik ugur bileklikleri varya ondan neyse..aldık2 tane..
Sonra ilerledik megersem bana begendirip..o hediye banaymış..:82:
Güzel fikir yaptı arkidişim
okudum canım...halbuki vergi iadeleri işverenin vergisinden düşülüyor..şöle yanii önceden sen fiş toplayıp devletten alıyordun paranı..artık fişler kalktı devlet diyorki çalışana sen ver vergi iadesini ben verdiğin kadarını verginden düşeyim....aylık yada 3 aylık vermesi gerek..muhtasar dan düşülüyor..o senin hakkın..onun cebinden extra bi para çıkmıyorki zaten...senin hakkın geçiyor onun boğazından...
madem maaşını zamanında tam alamıyorsun niye bordronu imzalıyorsun canım...onu imzaladığın an maasşını almış oluyorsun nasıl ispatlıcan almadığını.....
ben durumunu sorarım bugün müsait bi zamanda...arkadaş olarak ekle beni özelden atayım cevap...buraya yazdığımda arada kaynamasın görmezsin belki...
yanımdaki iş arkdaşım dediki bir arkadaşımın dogum günü ona hediye alıcaz dedi..bileklik bgendik ugur bileklikleri varya ondan neyse..aldık2 tane..
Sonra ilerledik megersem bana begendirip..o hediye banaymış..:82:
Güzel fikir yaptı arkidişim
ayy evet at kuyrugu sacın duzeltıyon ark konusuyo
Bişi aldınızmı canım
güle güle tak o zaman :):):)
ay bir anda izin bile almadan zınk diye geldiler çekindim bir ansüper bir saçını birde elini gördüm canım az bi poz verseydin ya
sagolun kızlar...iyi günlerde tak canım arkadasın guzel bir fikir yaparak almıssss ne güzel
sağol super, evde yıkanmayan hiçbişey kalmadı, mutfak eşyaları, kıyafetler, halılar falan.
sen niye işten ayrılmaya karar verdin ?
biliyorsun mevzuları....
hareket yok..bir yılım dolmadan tazminat alıyım çıkıym diyorum..
anladım kulak kabartırım bakarım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?