2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Açılmıyor bende yine kaptın geldin kız fato helal sana
Beyaz paltolu benim...yanımda ki bayan morlu küt saçlı...

Arse hoşgeldin kıs:82:

Dakika olarak 56.33 de başlıyorda ben seni göremedim bi yaşlı bayan konuştu birde elinde mav dosyası olan bi bayan konuştu

Iyice bakmak lazım ben özelde çalıırken bize boş dosyaya imza attırırlardı ve her sene dolmadan ssk mıza giriş çıkış yapılırdı sene dolmasın diye bunlarada dikkat edin..

ewt cnm haklısınız öle yıllık bızde atılmadı bırkez hatırladım baslanıldı
bende bakıyım habere görürüz inş

Hayır fatma yanı arkadaşım morlu küt saclı o konuştu bende birkez baktım kamerya arkamı döndüm..
Sacım at kuyrugu beyaz paltoluyum:82:

hayır fatma yanı arkadaşım morlu küt saclı o konuştu bende birkez baktım kamerya arkamı döndüm..
Sacım at kuyrugu beyaz paltoluyum:82:

kız gördüm gördüm dediğini senide baktıgın falanda yok ayy saçını ellyorsun falan yarın falan görünüyo

okudum canım...halbuki vergi iadeleri işverenin vergisinden düşülüyor..şöle yanii önceden sen fiş toplayıp devletten alıyordun paranı..artık fişler kalktı devlet diyorki çalışana sen ver vergi iadesini ben verdiğin kadarını verginden düşeyim....aylık yada 3 aylık vermesi gerek..muhtasar dan düşülüyor..o senin hakkın..onun cebinden extra bi para çıkmıyorki zaten...senin hakkın geçiyor onun boğazından...

madem maaşını zamanında tam alamıyorsun niye bordronu imzalıyorsun canım...onu imzaladığın an maasşını almış oluyorsun nasıl ispatlıcan almadığını.....

ben durumunu sorarım bugün müsait bi zamanda...arkadaş olarak ekle beni özelden atayım cevap...buraya yazdığımda arada kaynamasın görmezsin belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…