2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vala helal olsun arkadasım dediğini yaparsan super eşin evi temızlesın sen yemeğe giriş:82:
gecmıs olsun bu arada ahh bu erkekler baslarına gelmeden anlamazlarr yardım edecekler paşa paşa işlerine gelıyossaa poffff
yarın temızlık yapcam mısafirim var aksamdan baslıcam bı kısmına
benım patron yok piyasada
izin alcam yarın ıcın iş olunca gelıyorum olmayınca gelmıyorum ama beyefendı ızın vercek önce ama yokyok arıcam 5 olsada
offf hava karaldı içim daraldı :84:

dinde öle bi yasak yokki...sen nazar değmesin diye değil arkişn aldı diye takıcaksın..
asıl eşin yapıyor öyle diyerek batıl inanç....

bunların git gide huyları değişiyo yaa, bizimki hayatta kendi başına plan yapmazdı, biri bizi biyere çağırsa bile ben sorayım ararım derdi yani bekle telde sorayım deyim emri vaki bile yapmazdı :84:

amanımmmm baska bişi dileseymısım
mesj yazdım patron geldi pofff
iyi insanda değilayyyyşanslısınkı arkadasın sana begendırıp almıs tak gonlunce
luxxor acil şifalar üzme yemege keke aman otursun kendı yapsın sen evde yemek yapmak için dilsin şuan dınlen
arse allah kolaylık versin
hepinize iyi haftasonları Allaha Emanet Olun,saglıkcakla kalın:79:
kızlar ben cıkıp işleri toparlayım ıznımı alayım
super kıb tak mavıs mavıs

ayyy baya sınır etmıs senı neyse sen madem raporlusun yat asagı sıcacık evınde

Ay evet hem nasıl haklısın canım

kim kız eşinemi diyorsun sen
Evet süpercim kendi boncuk derdine benim yazdıklarımı okumamışın bak

Ay arsecim geçmiş olsun yaaa su mu bastı evini nasıl oldu?
Aslında kuzeni gili çağırmış yabancı diil pek durumu izah edip ziyareti erteletebilirsin belki?

dinde öle bi yasak yokki...sen nazar değmesin diye değil arkişn aldı diye takıcaksın..
asıl eşin yapıyor öyle diyerek batıl inanç....

zuzu cnm hg off patron geldı bnmde cıkmalıyım
pztesı ben uygun hazır olursam konuscam patronla sende inş konusabılırsın patronunda
bana mesj yazarsan sevınırım okurum hayırlı aksamlar

Aslında kuzeni gili çağırmış yabancı diil pek durumu izah edip ziyareti erteletebilirsin belki?[/QUOTE]

sağol canım üst kattan çatıdan bastı işte , ya kuzeni ama pek görüşmüyoruz anlaşabildiğimiz tipler değil , gençler ama bize göre çok somurtkan sus pus geliyolar. o yüzden biz sadece aileler bir araya gel,irse görüşüyoduk. şimdi kendi kendine iş güzarlık yaptı

bunların git gide huyları değişiyo yaa, bizimki hayatta kendi başına plan yapmazdı, biri bizi biyere çağırsa bile ben sorayım ararım derdi yani bekle telde sorayım deyim emri vaki bile yapmazdı :84:

Evet canım aynenn, bizimki de sözde çok yardımcı birisiydi düşünceli vs. Şimdi yavaş yavaş değişiyor gibi ay inallah daha duyarsız bi hale gelmezler zaman içinde bizimdaha 3. ayımız ve de 5 senedir öncesi var..:2:

Sağol canımcım hoşçakal

Aslında kuzeni gili çağırmış yabancı diil pek durumu izah edip ziyareti erteletebilirsin belki?

sağol canım üst kattan çatıdan bastı işte , ya kuzeni ama pek görüşmüyoruz anlaşabildiğimiz tipler değil , gençler ama bize göre çok somurtkan sus pus geliyolar. o yüzden biz sadece aileler bir araya gel,irse görüşüyoduk. şimdi kendi kendine iş güzarlık yaptı[/QUOTE]

hay allah o zaman en doğrusu dediğin gibi biraz çile çektirmek ben de yemek tekliflerine burun kıvırınca posta koydum zaten bulduğunu yersin diye

anlıyorum seni arse...bikerede eşim yapmıştı...patronu ve çalıştığı yerden bi abisi gelcekti...sonradan haber verdi bana..o da size gelcez demişler o da sorayım yada sonra gelin diyememiş

ben aslında orda eşime kızmadım misafirler kızmıştım..çünkü daha bikaç gün önce gelmişlerdi oturmaya...ilk geldiklerinde ikramlarım tamdı..ama bunda sadece çyın yanına çerez verdim

güle güle arzu..talkarım tabi cnım

anam luxxor demek öyle

yok kız benim ki o konuda aynı degişmedi..
misafir gelirse eger eve..onlar gittikten sonra elektrik süpürgesini o açıyor..
malum ben mutfak işinden yoruldugm için..

hele bir yapmasın cingar çıkarrıım valla....kendi düşünrek yapıyor bunu allahtan ama..

iyi yapmışsın zuzu ya insanlar da kendini zorla davet ettirmemeli ama müsait olursun olmazsın

yemek kopnusunda da hiö düşünmüyorum birlikte karar veriyoruzz...........

o derdim yok puahahahahah:118::118::118:

Ne güzel süpercim valla şanslısın, bizimkine söylemedikçe yapmıyor kendiliğinden. Syleyince de yapıyor ama binbir nazla

iyi yapmışsın zuzu ya insanlar da kendini zorla davet ettirmemeli ama müsait olursun olmazsın

evet valla...hem yeni evli hemde çalışn insanlarız..düşünmeleri lazım ama nerdeee...
yorgunlarmı morlsizlermi ..bukız eve gidip toplucak ikram yapcak dinlencek bunları düşünen yok

bide sizde gelin diyo...dicektim sizden fırsat kalırsa geliriz

ben akşam kılıç kalkan kuşanıp eve gidiyorum bakalım nasıl savaş çıkacak :84:
genelde ben bağırınca o susar o bağırınca ben susarım ikimizde akrep olduğumuz için böyle anlaşıyoruz.

kızlar ben işleri toparlıycam, hepinize iyi akşamlar, iyi haftasonları

sen çalışan bir bayansın luxxor bu ayrım niye onu anlamadım kız

Uffevet ben de anlamıyorum valla, hayır bişi yaptığında da öylesine yaptığı için mi bilmiyorum yarım yamalak yapıyor, ben eleştirince de e sen hiç bi yaptığımı beğenmiyorsun diyor. Gçenlerde salonu onun süpürmesini rica etmiştim ay salona bi girdim ki bu işini bitirmiş diğer odaya geçmiş salonun hali beter sandalyeler ortada sehpaları koltukların üstünde bırakmış, ay dedim iyi ki süpürge yaptın bu ne böle bunları düzeltiver, diyo ki ben çok yoruldum gel de çıldırma. topladı sonra tabi ama böyle değişik bir yapısı oluşmaya başladı

Bütün Kızlar Toplandık Nil Karaibrahimgil

Yo kızlar bunu haketmiyoruz
Yo kızlar bunu kabul etmeyelim

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık

Bir o kadar basitti ki denklemleri
İki o kadar güçsüzdü ki eklemleri
Üç kontrol etmek bebek işi
Yormadan sormadan sormadan yormadan

Bir sarardık biz onları dolma gibi
İki çalardık biz onları zurna gibi
Üç sererdik yolları çarşaf gibi

Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık
Haydi hop hop atlatırdık hey gidi Günler hey
Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık
Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey

Bekletirdik seslenirdik yüklenirdik hey gidi günler hey
Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık

Bir o kadar bellidir ki hedefleri
İki seks para ve futbol hep sohbetleri
Üç bunu yönetmek bebek işi

Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık
Haydi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey
Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık
Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey

Süslenirdik güçlenirdik yükselirdik hey gidi günler hey
Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey

3 GÜNLÜK DÜNYAA BOŞVERİN KIZLAR.......:118:

AMA İÇİNİZDE BIRAKMAYIN HEP DIŞARI ATIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…