2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

daha önce yaptım dedınız sanırım kullandın kalıp kucuk geldı .1saat cok pişmesi için yanmadımı alla alla

işte normalde 45 dakkada o da en çok pişiodu ama bu sefer taşanları da ara ara fırının zemininden yanmadan alıcam die kapağını açıp durdum sanırım ondan:26:neyse kapattım şimdi az bişi de içindeki sısyla bekletiorum yine kontrol edicem üff moralim bozuldu. Eşimi de aradım dedim dolma yapayım mı bugün sana ne dese beğenirsiniz kızlar "dolma yemekten de gına geldi" aa dedim en son ne zaman yemiştin syle diyince de düşündük tee 1 ay olmuş. onu yapim mi yok bunu yapim mi yok. ben de sinir oldum iyi dedim yemek filan yapmıyorum kahvaltı edersin akşam. zaten 3 gündr bebek maması gibi şeyler yiyorum ya dişimden dolayı beyfendiye de yemek beyendiremios

Aa neden öyle düşünüyor acaba eşin? İslamda nazar boncuğu günah diye bir şey hiç duymadım süpercim çok eskiden gelen bir inanış türk toplumunda:26: Ay ben de sinir oluyorum ya böyle şeylere benimki de beni deli etti

canım neden canını sıkıyosunkı sonucta herzaman ıyı olacak dıye bı kural yok
mesala ben bekarken sürekli yaptıgım profiterollerimi evlendım evımde ılk yapıyım dedım olmadı hamur olmadı
sonra diğer yapısımda oldu bu olabilir üzme ya tatlı canını
dolma süreklimi yapıyosunkı öle dedi
boşver kendı yapsın yesın kahvaltı bıle hazırlama :82:

super canım dimi bi lafa bile nasıl kırılıyoruz ama dilin kemiği yok ne yazıkkı ama nazar boncukluda ben buramıyım dıyo uzaktan kaba bişimiki

uf sorma...bir boncuga karışmadıgın kaldı dedim bende yaaa

[:82:

super canım dimi bi lafa bile nasıl kırılıyoruz ama dilin kemiği yok ne yazıkkı ama nazar boncukluda ben buramıyım dıyo uzaktan kaba bişimiki [/QUOTE]

hayrı pire kadar küçük

dinen yalnıs mı bende böle birşey hatılamıyorumkı sonucta nazar boncuklu toplu ıgneler falan olur onları büyüklerimiz derdı görunmeyen biyere tak falan filanda

Evet kek önemli diil de ne bilim eşimin bu tavrı da beni sinir etti ya arzu hayır sürekli dolma yapmıyorum dedim ya 1 ay önce yapmıştım en son onu da 2 ya da 3 gün yedik en fazla. Hayır çalışan bi bayan için her güne ayrı yemek yapmak mümklün değilki.. Çorba yapıyorum çorba da yemiyor bi yemek yapsam haftasonu 2 güne bitecek şekilde apıyorum zaten 3. güne kaldı mı benim de canım istemiyor ama, böyle hımm mımmm diye burun kıvırdı mı deli etti beni. Güya raporluyum evdeyim, kendi çalışıo ya beni tatilde görüo herhalde.

uf sorma...bir boncuga karışmadıgın kaldı dedim bende yaaa

İşte farklı farklı yönlerini öğreniyoruz kocalarımızın

ya sonra imama sordu mors oldu

degil bednee duymadım sonra bişey anlattı küçükken bilmem ne falan...

sen sevmeye bilrsin ben seviyorum dedim

ahahah ilahi Allahtan imam da aynı düşüncede diilmiş
heheheh evet

bence kıskandı.....:97:
[
canım anlıyorum seni hastasın sanırım gecmıs olsun acil şifalar dilerim
canım sana kapris yapıyor.ahh acaba annelerınede aynı şeleri diyoalarmı
canım calısan bayansın evdekı bayanlar gibi hergune ayrı çeşit vs yapmamıs ımkansız
belkıde bıseye sınırledendı öle dedı sana patıladı ne yazıkkı[/QUOTE]

banamı dedin?canım

çünkü bana süpriz yapmıyor...
yapanında alanınkinide eleştiror gibi geldi bana..

ben çok mutlu olmuştum bşr anda.onla paylaştım..
gülüyorum oda bana demez mi.bunamı bu kadar gülüyorsun dedi puhahahahah

banamı dedin?canım[/QUOTE]

yok canım luxxor dedım yemek konusunda dolma mevzusuna
acaba cogumzuda vardır eslere derler işte yemek şöle böle kaprıslerı ama annelerinede acaba dıyolarmıymıs ondan

evet canım ya valla böyle her dediğini yapıp o üzülmesin diye davrandıkça bi kapris modası peyda oldu. Aman yok valla ben kendimi naza çekiyorum bundan sonra ne yemek yapayım diye niye ona soruyosam yapacağımı yaparım yemekte bunlar var işine gelirse ye gelmesse yeme demek lazım:84:

ayyy baya sınır etmıs senı neyse sen madem raporlusun yat asagı sıcacık evınde

kim kız eşinemi diyorsun sen

hayırdır kızlar herkes akşam üzeri depresyonda bakıyorum, bende şuan çok sinirliyim, biraz önce benim kocam olan adam aradı ve yarın için kuzenini ve eşini evde balık yemeğe davet ettiğini söyledi. ben kafayı yedim. ilk defa bana sormadan plan yapıyo ve benim en manyak olduğum zamanda bunu yapıyo. evimi su basmış akmış haftalardır onunla uğraşıyorum, tam hıhh elimi ayağımı uzatıp yatıcam dediğim zaman yarın misafir çağırmış. üstelik benim yarın doktor randevum var saat 4 de bunuda biliyo. akşam 5 de evde olucam en erken, nasıl yetişecek bilmiyorum. ilk defa böyle düşüncesizce davrandı çıldırdım. ama ben biliyorum ona yapacaklarımı akşam evi süpür diycem sonra ütüleri yap diycem, ben yemek hazırlıycam diycem. bakalım nolacak

ana

ne sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…