2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlarr geldim ben. dün akşam baya duygusaldım. eşim de ben uyuduktan sonra geldi. kötü bir akşam geçirdim anlayacağınız

canım ya çok geçmiş olsun. hem çok ilginç, hem de kötü bir tecrübe olmuş senin için. senelik izinine denk gelmiş olması da kötü olmuş aslında. Allah beterinden saklasın tatlım.

OOOO aşkı benim saol:119::119::124:

gecen bir başvuruma cvp geldi..kabul etmedim
esnek çalışma saatleri varmış...birde cumrtesi varmış...

çalışma saat ve günleri benim için çok önemli:82:

bence de evli bayan için çok önemli bunlar. çünkü evimizde de ayrı mesai yapıyoruz

[

bence de evli bayan için çok önemli bunlar. çünkü evimizde de ayrı mesai yapıyoruz [/QUOTE]

AYNEN CANIM...
HEMDE HERZMAN KARŞIYIM MESAİLRE

ben yeni yeni nefes almaya başlıyorum, iş çok yoğundu.
anlatın bakalım ne var ne yok, çekiliş noldu ? gönderiyomuyuz süprizleri :98:

ben yeni yeni nefes almaya başlıyorum, iş çok yoğundu.
anlatın bakalım ne var ne yok, çekiliş noldu ? gönderiyomuyuz süprizleri :98:

SOnuçlandı canım:98:
ben sana gönderdim cevabı

4 ocak salı günü falan resimlerimizi ekleriz artık....

ben ayın son günü gönderimi yapıcam:98:

off kızlar ya her zaman yaptığım havuçlu tarçınlı kekimi bu sefer biraz daha küçük bi kalıba koymuştum kabardıkça hep taşmış rezil etti fırını kendini d çıakrdım baktım demin içi pişmemiş nie böle oldu yaa hadi taşmasını anlıom da 1 saattir pişemedi((

daha önce yaptım dedınız sanırım kullandın kalıp kucuk geldı .1saat cok pişmesi için yanmadımı alla alla

biraz canım sıkıldı şimdi:97: düşününce..
hani sabah bahsettim ya arkdaş nazarlıklı bileklik aldık diye....

akşam evde eşim ..nazar boncu olan şeyi takmıcaksın dedi..bana bende seviyorum takıcam dedim.

neymiş görmicekmiş...dinen yanlış inançmış..falan filan çok sinir oldum..

bir boncuga bile laf ettiya ...çok kırıldım çoookk:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…