2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende normal isterim...
ma ordada aşagıya bir kesik atyorlarmış fatma

evet biliyorum ben kaç kez dogum gördüm yardım etmişliğim falan var ilk dogumlarda o kesi mutlaka atılır yoksa düzensiz yırtılır daha kötü olur bu seferde

kıslar selammm...
bugün arada bir girdim ama yazmaya fırsatım olmadı. dün akşam kocişim saat 11'de çıktı işten. gittim onu aldım. muhabbet ede ede eve girdik. lambaları kapatıp tvyi açık bırakmıştım. girince hemen gördü. çok sevindi. bütün yorgunluğu geçti hemen beni kucakladı öptü. ne güzel süpriz yaptın aşkım diye

kızlar sabah bişr iş başvurusu yaptım aradılar döndüler hemen..
ama cumartesi 1,30 kadar çalışma varmış...
teşekkürler dedim

kızlar
super hayırlısı olsun canımya ofof bende cmtesı bi iş istemıyorum ne yazııkı.evli bayanlar cok zor ya
ah bu işverenler yokmu.haldan anlayan cok az cok.İnşaallah sende bende isteyen herkes ıyı sartlarda cmtesı bir iş buluruz
fatma inş istedigin gibi dogum gercekleştirri bizlerlede paylaşırsın.bnde komsumla geldım sabah hastaneye gidiyodu 41 haftalığım diyo halşen doguma almamıslar
üzgün git gel git gel.Allah yardımcısı olsun bana 41 hafta cok uzun bugun yarın dogmalı hayırlısı bakalım
herkese hayırlı işler hemencık aksam olsun nolurrrrrrrrrrr

kız arayan kişiye dedimki çalışma saatlerinizi ve günlerinizi ögenebilitmiyim dedim..

söyleyince bende dedimki, üzüldüm şimdi buna dedim..
peki teşekkürler dedi:84::84::84::84::84:

süper inşallah istediğin gibi bir iş bulursun biran önce. benim cumartesi çalışmayacağım bir iş bulmam memuriyet dışında mümkün değil maalesef. o yüzden onu hayal bile etmiyorum ben. şuanda çalıştığım yerde cumartesi 1'e kadar çalışıyoruz. Türkiye'de cumartesi günleri de tam gün gibi çalışıyordum. o yüzden burası mucize gibi geldi bana :)))

kız arayan kişiye dedimki çalışma saatlerinizi ve günlerinizi ögenebilitmiyim dedim..

söyleyince bende dedimki, üzüldüm şimdi buna dedim..
peki teşekkürler dedi:84::84::84::84::84:

bende aynen önce iş saatleri günü soruyorum.gecenlerde biri demezmi sabah 8 45 aksam 6 30 içimden yuhhhhhhhhh dedim.alay gecıyolar resmen dunyanın bır ucu merkez bile değil bide.
hele biride pazar bıle iş olursa geliriz tabi tabi bi o kaldı ben almıyım dedim hatta bi görüşmemde
kendileride aryıoalr köle bulurlarsa calıstırsınlar ne diyim.gecen gene ilanı vardı heray veriyoalrlar

hayırlısı canım elbet vardır bı yerde kapımız

yarenay aslında özel şirketlerin cnm cogu malesef cmtesı calısıyor.ama calısmayanda bırcok sırket var tamamen şans.1 kadar ıyı tam gun olmasındansa hele evın cok uzak değilse yolda vaktın gecmıyosa ne mutlu sana

yok canım evim yakın. zaten ablamların arabasıyla gidiyoruz. yani 15-20 dakikada evde oluyoruz. o yönden rahatım. en azından buna şükür diyorum. çok daha fazla çalıştığım yerler oldu çünkü. özellikle yaz sezonunda düğünler, fuarlar falan yüzünden cumartesi günleri daha da yoğun oluyorduk zaten bu şartlar yüzünden kaçtım biraz da Türkiye'den

ne kadar guzel yakın ve aracla gidip geliyosun darısı bana inşaallah.anlıyorum iyi bir kaçış yapmısın kıbrısdasın:82:nasıl kıbrıs turkıyeye göre maaşları canım

saolo yaren

acele etmemek lazım tabiki var arzucum
şans işi şans anam

evet arzu...

Ay arıyınca ne heyecanlı oluyorum bir bilsen..:79::18:

Senin ne kadar süren var..benim 2,30 ay

ay ıyı bılırım bende heyecanlanmayı:82: canım benım 17 temmuz nıkahım oldu hazırana kadar cıkabılırımde,okadar uzun kalmak ıstemıyorum buranın sartları bakımından malesef oyuzden suan şehir dısında patron iş aldı ne yazıkkı haftaya işe gitcek anlıcan gidip geliyor burda tam değil uygun zaman lazım ıste inş fazla uzamadan cıkarım.cnm ben ıs görusmesı yaptım bazı yerler suan calıstıgım ıcın oranın personelını alamayız gibi diyoalrlar tam burdan cıkısımı almadan ıs bakmıcam daha öle ılanlara göz atıyorumda tam bi cıkayım öle

kaç kişi çalışıyorsunuz arzucum..

ne kadar guzel yakın ve aracla gidip geliyosun darısı bana inşaallah.anlıyorum iyi bir kaçış yapmısın kıbrısdasın:82:nasıl kıbrıs turkıyeye göre maaşları canım

canım buranın maaşları Türkiye'ye oranla çok daha iyi. şöyle söyleyeyim asgari ücreti Ocak ayında 1300 tl. olcak. Ama tabii bazı giderlerimizde yüksek. mesela biz eve 350 sterlin kira ödüyoruz, yani geçen ay 820 tl. ödedik. hoş ev eşyalı ve büyük.

kaç kişi çalışıyorsunuz arzucum..

canım 5 kişiyiz biz

yarenay anladım maaslar ıyı ama bnmde eşim kıbrısda hem okudu hemde askerlık yaptı:82: baya pahalı biryer dımı geldigi gibi gidiyoda.kıran off baya var ama möblelı ıyımıs turkıyeden götürmedın buyuk esya ozaman ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…