bende normal isterim...
ma ordada aşagıya bir kesik atyorlarmış fatma
kızlar
super hayırlısı olsun canımya ofof bende cmtesı bi iş istemıyorum ne yazııkı.evli bayanlar cok zor ya
ah bu işverenler yokmu.haldan anlayan cok az cok.İnşaallah sende bende isteyen herkes ıyı sartlarda cmtesı bir iş buluruz
fatma inş istedigin gibi dogum gercekleştirri bizlerlede paylaşırsın.bnde komsumla geldım sabah hastaneye gidiyodu 41 haftalığım diyo halşen doguma almamıslar
üzgün git gel git gel.Allah yardımcısı olsun bana 41 hafta cok uzun bugun yarın dogmalı hayırlısı bakalım
herkese hayırlı işlerhemencık aksam olsun nolurrrrrrrrrrr
kız arayan kişiye dedimki çalışma saatlerinizi ve günlerinizi ögenebilitmiyim dedim..
söyleyince bende dedimki, üzüldüm şimdi buna dedim..
peki teşekkürler dedi:84::84::84::84::84:
yok canım evim yakın. zaten ablamların arabasıyla gidiyoruz. yani 15-20 dakikada evde oluyoruz. o yönden rahatım. en azından buna şükür diyorum. çok daha fazla çalıştığım yerler oldu çünkü. özellikle yaz sezonunda düğünler, fuarlar falan yüzünden cumartesi günleri daha da yoğun oluyordukzaten bu şartlar yüzünden kaçtım biraz da Türkiye'den
saolo yarensüper inşallah istediğin gibi bir iş bulursun biran önce. Benim cumartesi çalışmayacağım bir iş bulmam memuriyet dışında mümkün değil maalesef. O yüzden onu hayal bile etmiyorum ben. şuanda çalıştığım yerde cumartesi 1'e kadar çalışıyoruz. Türkiye'de cumartesi günleri de tam gün gibi çalışıyordum. O yüzden burası mucize gibi geldi bana :)))
bende aynen önce iş saatleri günü soruyorum.gecenlerde biri demezmi sabah 8 45 aksam 6 30 içimden yuhhhhhhhhh dedim.alay gecıyolar resmen dunyanın bır ucu merkez bile değil bide.
Hele biride pazar bıle iş olursa geliriz tabi tabi bi o kaldı ben almıyım dedim hatta bi görüşmemde
Kendileride aryıoalr köle bulurlarsa calıstırsınlar ne diyim.gecen gene ilanı vardı heray veriyoalrlar
Hayırlısı canım elbet vardır bı yerde kapımız
yarenay aslında özel şirketlerin cnm cogu malesef cmtesı calısıyor.ama calısmayanda bırcok sırket var tamamen şans.1 kadar ıyı tam gun olmasındansa hele evın cok uzak değilse yolda vaktın gecmıyosa ne mutlu sana
saolo yaren
acele etmemek lazım tabiki var arzucum
şans işi şans anam
vala canım şans işi aahhah 2011 bizlerede gülsün en kocamanındannnnnnnnnnnnnn
Poff aksam olasada evime gitsemmmmm
evet arzu...
Ay arıyınca ne heyecanlı oluyorum bir bilsen..:79::18:
Senin ne kadar süren var..benim 2,30 ay
ay ıyı bılırım bende heyecanlanmayı:82: Canım benım 17 temmuz nıkahım oldu hazırana kadar cıkabılırımde,okadar uzun kalmak ıstemıyorum buranın sartları bakımından malesefOyuzden suan şehir dısında patron iş aldı ne yazıkkı haftaya işe gitcek anlıcan gidip geliyor burda tam değil uygun zaman lazım ıste inş fazla uzamadan cıkarım.cnm ben ıs görusmesı yaptım bazı yerler suan calıstıgım ıcın oranın personelını alamayız gibi diyoalrlar tam burdan cıkısımı almadan ıs bakmıcam daha öle ılanlara göz atıyorumda tam bi cıkayım öle
ne kadar guzel yakın ve aracla gidip geliyosundarısı bana inşaallah.anlıyorum iyi bir kaçış yapmısın kıbrısdasın:82:nasıl kıbrıs turkıyeye göre maaşları canım
kaç kişi çalışıyorsunuz arzucum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?