2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

mailden takipteyim süper, fırsat buldukça okuyorum aradada yazıyorum böyle.
şu yılbaşı dönemi bitsinde rahatlarım biraz

kız bu ne avatar öyle...:90:
ben burdayım maille yazamhn olursa giriyorum canım

arse kız..yeniliklere açık olmak gerek degilmi..
birtane müşteri temsilciliği başvurusu yaptım ilkez ..
1995 kurulu bir şirkete hakan madencilik..elektrik a.ş:97:
bakalım yaptım maaşı belirtmişler bende ona göre başvurdum hoşuma gitti..
bikaç resimde vardı..
yetiştirlmek üzere yazıyor ama..hemde satış yapılcakmış:97:

hoşuma gitti bu avatar çılgın bişeymiş
değişiklik tabiki güzel
müşteri temsilciliğinde umarım senden kapı kapı gezip bişeyler satmanı istemezler
hayırlısı olsun.

ben toparlanmaya başlayayım yavaştan yavaştan
yazamazsam herkese iyi akşamlar

herkese hayırlı aksamlar diliyorum bende toparlanıyım patladıgım bı gun oldu şükürki bitti bugunkü iş kendınıze ıyı bakın kızlarrr aşk dolu güzel bir aksam gecirin:79:

yok kız ben öyle işi hayatta yapmam..
Ofiste sanırım..şirket merkezinde diye belirtilmiş..yoksa ben yaparmıyım öyle

Iyi akşamlar çıtır gelinler:80:

arzucum aslında ev kirası dışında Türkiye'den çok da farkı kalmadı. Biz hiç eşya getirmedik, hatta annem çeyizlerim evden çıkacak da evi rahatlıcak diye hayal kuruyordu ama hayalleri yıkıldı Kıbrıs'a gitcez deyince.

burda asgari ücreti alan kimse yok gibi tatlım. biz çok şükür tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz, aylık 500 tl arabanın taksidini ödüyoruz, kenara da para atabiliyoruz. 6 ayda bulaşık makinemizi, elektrikli süpürgemizi ve televizyonumuzu da aldık. şundan eminim ki Türkiye'de olsak bunları yapamazdık.

gunaydın kızlar

yarenay ne kadar guzel ahah turkıyede keske olsa asgarı ucret almadan üzeri calısan olsa nerde
ne kadar ıyı ihtiyaclarınızı karsılayıp taksıtınızı ödeyip birde köşeye atabılmenız aldıklarınıda güzel mutlu hayırlı gunlerde Rabbim kullandırmayı nasip etsin.Ayy sen çeyizsiz gittin demek oralara annende hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…