arzu dün ikiş yerdende arandım ama cumartesi oldugu için geri çevirdimm:97:
gunaydın cnm.ayy olsun bı ılerleme ne güzel inş cumartesız iş bulursun ayagını ıyı sürt bende bulayımyüzyüze görüşme yapmadın dımı telde hep ona göre gidip görüsecen.şuankı ısyerınde ne kadar süredir calısıyon cnm
4 yılım doldu burda..
5 e giriyorum canım...
hayır çalışma saatlerine göre gidiyorum..boşuna izin almıyım diyorum..
çünkü çalışılan günler benim için önemli canım
cumRTESİ YARIM GNMÜŞ..YARIM GÜN ÇALIŞSANIZ NE OLUR ÇALIŞMASANIZ NE OLUR YA
hımm ben olsam mercimek çorbası,kürdan kebabı,pilav,cacık. yemekten sonra yemek içinde çayın yanında un kurabiyesi, peynirli poğoça nefis olurdu.
merhaba kızlar ben yeni katıldım aynı zamanda yeni evliyim ve hergün ne yemek pişiricem diye düşünüyorum aslında kayın valdemlerde bize yakın oturuyor bazen akşam yemeklerine oraya gidiyoruz ama ben evimde eşimle yemek yemekten daha çok hoşlanıyorum benim sorunum kayınvalidemlere 2 günde bir gitmezsem darılıyorlar yani ne yapmam lazım öğlen gidince bidaha eve gelemiyorum akşam yemeğede orda kalmamız gerekiyor eşimde iş çikışı geliyor oraya ya ben ne yapayım doğrusu biraz mesafeli olmak benim tarzımda var benim de onlar öyle istemiyor işte
sürekli baheneler uydurabilirsin güzelce anlatabilirsin şakayla karışık söyleyebilirsin yani kaynananla iletişimin nasılsa o şekilde söylemelisin hafta bile fazla mesafeyi şimdi koymazsan sonra üzülürsün tatlı olmak güzel geçinmek istiyorsan mesafe şart canımmerhaba kızlar ben yeni katıldım aynı zamanda yeni evliyim ve hergün ne yemek pişiricem diye düşünüyorum aslında kayın valdemlerde bize yakın oturuyor bazen akşam yemeklerine oraya gidiyoruz ama ben evimde eşimle yemek yemekten daha çok hoşlanıyorum benim sorunum kayınvalidemlere 2 günde bir gitmezsem darılıyorlar yani ne yapmam lazım öğlen gidince bidaha eve gelemiyorum akşam yemeğede orda kalmamız gerekiyor eşimde iş çikışı geliyor oraya ya ben ne yapayım doğrusu biraz mesafeli olmak benim tarzımda var benim de onlar öyle istemiyor işte
sürekli baheneler uydurabilirsin güzelce anlatabilirsin şakayla karışık söyleyebilirsin yani kaynananla iletişimin nasılsa o şekilde söylemelisin hafta bile fazla mesafeyi şimdi koymazsan sonra üzülürsün tatlı olmak güzel geçinmek istiyorsan mesafe şart canım
bu arada hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?