2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arzu dün ikiş yerdende arandım ama cumartesi oldugu için geri çevirdimm:97:

gunaydın cnm.ayy olsun bı ılerleme ne güzel inş cumartesız iş bulursun ayagını ıyı sürt bende bulayım yüzyüze görüşme yapmadın dımı telde hep ona göre gidip görüsecen.şuankı ısyerınde ne kadar süredir calısıyon cnm

4 yılım doldu burda..
5 e giriyorum canım...

hayır çalışma saatlerine göre gidiyorum..boşuna izin almıyım diyorum..
çünkü çalışılan günler benim için önemli canım

4 yılım doldu burda..
5 e giriyorum canım...

hayır çalışma saatlerine göre gidiyorum..boşuna izin almıyım diyorum..
çünkü çalışılan günler benim için önemli canım

anladım cnm bayada olmus senınde,en ıyısını yapıyon bosa ızın bosa yorulcan cnm ben aynı sen gibi calısma saati ve calısma gunune taktımama evlı bayana uygun sartlar önemlı bekarken gibi değil buluruz inşaallah

yaa 3 gündür hediyeyei kargoya vericem bi dışarı çıkamadım yaa bugün vermem lazım artık yaaa

slm kızlar günaydın
sabahtan beri tam sayfayı açıyorum bişey çıkıyo yazamadan kapatıyorum, ayy birtürlü günaydın demeye fırsat bulamadım.
yılbaşı çıkana kadar beni idare edin kızlar böyle, acayip yoğun buralar kafayı yiycez.

neyse hepinizi öptüüümmm

kızlaar:18:

cumartesi akşamı..liseden okul müdür yardımcımız yemge çagırdık gelicek..güzel şeyler yapmam gerek ay ne yapıyım:98:

:81:

hımm ben olsam mercimek çorbası,kürdan kebabı,pilav,cacık. yemekten sonra yemek içinde çayın yanında un kurabiyesi, peynirli poğoça nefis olurdu.

hımm ben olsam mercimek çorbası,kürdan kebabı,pilav,cacık. yemekten sonra yemek içinde çayın yanında un kurabiyesi, peynirli poğoça nefis olurdu.

:90::90: yemekten sonra bogçalar kalır valla...

bogça çaya gelenlere daha iyi olmazmı şkercim:82:

ben kürdan kebanıda bilmiyorum..

merhaba kızlar ben yeni katıldım aynı zamanda yeni evliyim ve hergün ne yemek pişiricem diye düşünüyorum aslında kayın valdemlerde bize yakın oturuyor bazen akşam yemeklerine oraya gidiyoruz ama ben evimde eşimle yemek yemekten daha çok hoşlanıyorum benim sorunum kayınvalidemlere 2 günde bir gitmezsem darılıyorlar yani ne yapmam lazım öğlen gidince bidaha eve gelemiyorum akşam yemeğede orda kalmamız gerekiyor eşimde iş çikışı geliyor oraya ya ben ne yapayım doğrusu biraz mesafeli olmak benim tarzımda var benim de onlar öyle istemiyor işte

hoşgeldin aramıza canım

hergün gidilmezki canım ya

sürekli baheneler uydurabilirsin güzelce anlatabilirsin şakayla karışık söyleyebilirsin yani kaynananla iletişimin nasılsa o şekilde söylemelisin hafta bile fazla mesafeyi şimdi koymazsan sonra üzülürsün tatlı olmak güzel geçinmek istiyorsan mesafe şart canım

bu arada hoşgeldin

çok sağol canım ya güzel demişsinde işte sorun zaten benim bahane uyduramama yeteneksizliğimde yani kayınvalidem arayıp akşama yemeğe bize gelin deyince öyle kalıyorum yani diyemiyorumki gelemeyiz ya her akşam onlarda işte biz yeni evliyiz ya evde masrafları az olsun diye düşünüyorlarmış eşimle konuştuğumda öyle demişti

nerdesinz kızlar zuzu kız..

ay anam akşam eve gttm yemek hazırdı..
aşkım süpriz yapmış:82::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…