2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zezaim benim c.tesi günkü menümü saymış.. süper kürdan kebabı kolay ve güzel oluyo ben hep yaparım eşimde çok seviyo

slm öncelikle hoşgeldin,
ben evleneli 6 ay oldu, aslına bakarsan ilk dönemlerde bende senin gibi düşünüyodum, hatta burda paylaşmışımdır bile çok üstümüze düşüyolar falan diye ama şimdi zaman geçince herşey çok farklı oluyo. ne kadardır evlisin bilmiyorum ama bence hiç bahaneye falan gerek yok, sen herkese nasıl davranırsan onlarda sana öyle davranır. sen samimi ol gidip gelmeni eksik etme emin ol onlara bugün gelmesek daha iyi anne dediğinde seni yanlış anlamazlar.
ben öyle yapıyorum, her zaman gidiyorum ama gitmek istemediğimdede anne bugün gelmeyelim evde olmak istiyorum diyorum tabi yavrum yemeğiniz yoksa göndereyim diyo mesela, yok anne ben yapmak istiyorum diyorum tamam yavrum diyo. anlatabildimmi sen samimiyetini onlara sevgini gösterirsen hiç mesafe koymaya falan gerek kalmıyo yani sert çıkmaya gerek kalmıyo.

evet haklılar yeni evliyiz ve başbaşa kalmalıyız demedinmi

gunaydın kızlar

nasılsınız iyisiniz inşaallah.benim işler var gelemıyorum kıb

super zuzu yılsonuya işleri yogundur belkı ondan gelemıyordur iyisir inşaallah.cmtesı olsun istiyorum evımde olmak istiyroum hemen bugun yarın mesai bitsinnnnnn umarım. byby

Selam arkadaşlar ben bu hafta hatta önümüzdeki hafta çarşambaya kadar çok yoğunum o yüzden şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum

2011 enerjisi çok yüksek ve bütün burçlar için çok olumlu bir yıl olacakmış, içinizi ferah tutun, kimsenin bu klasik ve yegane espriyi yapmamasından korkumla ben yapayım "seneye görüşmek üzere"

sagol canım benim:80:

herkesin yeni yılı kutlu olsun

kızlar merhaba,

yıl sonu olduğundan çok yoğunuz gün içinde girsem bile yazacak vaktim olmuyor. ben de evden katılıyorum.

yılbaşı için kocişimle yer ayırdık. çalgılı çengili dansözlü bir yere gidiyoruz. yarın işten gelir gelmez hazırlanmaya başlarım sanırım hediye olarak birşey almadım aşkıma. yarın bakalım belki son anda bir alabilirim. onun bana alabileceğini sanmıyorum çünkü gün yüzü görmüyor 3 haftadır. birbirimizi de çok az görebildik. yeni yıldan çok 2 gün işe gitmeyeceğimize seviniyoruz biz.

yarın gelemem büyük ihtimalle kızlar. şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun, yeni yılda gönlünüzden geçen herkes ve herşey sizinle olsun

Günaydın kızlar...
hayırlı cumalar herkese...

yeni yılınızı şimdiden kutlarım..

mutlu yarınlar.....:98:

mutlu yıllar:98:

:123::119::119::119::119::124::124::124::118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…