2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Afiyet olsun kızlar..
Zuzu belki senin için mantı yerim kız

Yok kız ben gece öyle bişey yemem..içerim yada tatlı birşey atarım agzıma o kadar:82:

kıs nasıl akşam yemeği yemiyon

valla alışkanlık oldu bende....buzdolabında mutlaka hamburger ekmeği+ tavuk burger vardır bizde..eşim benim içi alıyor..acıktım diyince canm benm gider ekmeği kızartır tavuğuda tabii...getirir önüme :))))

ye kıs...bulursam bende yerim:)))

redd hoşgeldin untmadık kıss...ne var ne yok..çalışıyn mu...anlat bakalım

Bende yemem hamburger bögg geldi zamanında yedik çok..
şu çıkan reklamdandan zaten

ye kıs...bulursam bende yerim:)))

redd hoşgeldin untmadık kıss...ne var ne yok..çalışıyn mu...anlat bakalım

Nolsunn zuzucumm kötü bir 2 hafta geçirdim ama şimdi iim... çalışmıorum hayatım. Gelen teklifleri kabul etmedim. Kpss ye çalışıyorum. Zaten bu yüzden topiğe takılamıyorum. şimdi mola verdim.. dedim bakalım kızlarr napıolarr... sende ne var ne yok... artı bişiler var mı?

redd hoşgeldinn, işten ayrıldığından beri haberleşemedik.
dikkat et kendine, buraları unutma arada bir haberdar et kendinden

Nerdesinz kızlar..
Ben kahvemi çikolatamı aldım geldim hadi buyrun

:126::125::132:

:127::112:

hoooooooooooooytttt ben geldim yemek yiyince karnım daha da büyüyo işe gelesim gelmiyo yaaaa:):):)

ay fatma çoçuk dogunca napıcan kız...kime bırakıcan bebeğini..nasıl yapcan anlat bakim

4 aylık olana kadar ben bakıyorum oda kasım gibi iznim bitiyo aralıkta başlarım muhtemelen ve bi bakıcı bulduk gibi burda eşimin iş yerinden tanıdık gibi o bakacak yani bakıcıya vericem mecbur zaten c.tesi-pazar ben bakarım pazartesi eşim bakar o evde oluyo. 4 gün bakacak bakıcı ve saat 8 den 15:30 a kadar bakıcak çünkü 1,5 saat süt iznim oldugundan erkenden çıkıcam işden

Anlatırsınız biz burda olursak onu bırakmak zor olcak ilk günler..
Dogum yapıp çoçugu evde ilk bırakışında aglayıp işe gelen olmuş diye duydum ben..insan kendini biraz suclu hisseder sanırım ama..tek yapan sen olmıcan

şimdiden düşünüce bile üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…