2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dünya butonuna yapıştırmıyorum ben...direk şu an yazdığım yere yapıştır yapıyorum...

superrr ay Allah'ım ben sana ne diyim kı kahvesini içmiş resimlerini de eklemiş ay akşam akşam hiç güleceğim yoktu

baktılar mı bari falına, neler söylediler anlat bakalım

günaydın kıslarrrrr... super gelmedin mi daha? falı merak ediyorum

bugün 7 ay doldu kızlar....:87::87::87::98::124::124::124::124::124::124::124::124::132::128::128::128::123:

RÜYAMDA PATATES KIZARMIŞTIM ANLAMINA BAKIN

İş hayatında büyük başarılar elde edeceksiniz.

Rüyada patates görmek mal, nimet, şöhret, sevinç ve rahatlığa işarettir

Mal ve nimete, Birçok patates aldığını görmek bolluk ve bereketli geçecek bir yıla,
Rüyada patates görmek; mala,şöhrete,mutluluğa,gönül rahatlığına
Patates ekmek, yeni ve çok para getirecek bir işe başlamaya yorumlanır.:118::118::118::118::118::118:

günaydın günaydın günaydın türküyyyyyyeeeeeeeeee

nabersiniz kızlar,giremedim ne zamandır kk ya,işlerim çok yoğun 2010 u kapatıp yeni dönem hesaplarını açmakla meşgulüm,
yılbaşım çok güzel geçti,bol bol eğlendik,dans ettik , arz ederim

nirdesiniz ya...bi çay yapanda yokki ısınak...
alın bakam sizden hayır yok ben ikram edeyimmmm

heeyytt yavrim nerelerdesin yaww...dalma bukadar işlere dünyayı kurtaran kadınmı olcan:)))hehehehe

super hediyelerin fotolarını çektim kıss..ama kablosu evde akşama unutmassam koyayım çantama....

ayy rüyamda krem karamel yapıyomuşm kızlar:)))))
uykumda da rahat yok çok hamaratım yahuuu:)))))

Sanırım tek almayan luxxor kaldı..oda bugün alır ondan cvp bekliyoruz...eger oda aldım dediği an ekleriz fotoları... Tmm zuzu..

Ajıkal gecmişi okudunmu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…