fatma ücretsiz izin alma şansın yokmu en azından 1 yaşına gelne kadar yanında olurdun
şimdiden düşünüce bile üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo
fatma Allah yardım eder sen sıkılıp üzülme bunlara.
super bilgisayar olaylarından pek anlamıyorum hayatım,
Şanlıurfa'da 15 yaşındaki F.K. yakınları tarafından getirildiği Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesi'nde doğum yaptı.
Yapılan araştırmada küçük kızın ailesi tarafından 24 yaşındaki bir kişiyle yaşamaya zorlandığı belirlendi.
Şanlıurfa'nın merkeze bağlı Aşık Köyü'nde yaşayan 15 yaşındaki F.K. doğum sancıları başlayınca yakınları tarafından otomobille Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesi'ne getirildi. Burada doğum yapan F.K.'nin yaşının küçük olduğunu gören hastane yetkilileri durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
İhbar üzerine harekete geçen jandarma Aşık Köyü'nde yaptığı araştırmada kızın ailesi tarafından 24 yaşındaki C.A ile birlikte yaşamaya zorlandığı ve bu kişiden hamile kaldığını belirledi.
15 yaşında anne olan F.K. cumhuriyet savcısının talimatıyla ailesine teslim edilirken, gözaltına alınan C.A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak : F.K. yakınları tarafından getirildiği Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesi'nde doğum yaptı
yaa ne saçmalık gene ailesine vermişler
bu yine iyi yaa doğum sancısı çekiyo diye hastaneye götürmüşler , normalde böyle davranan bir ailenin, evde kendi başına doğur demesi lazımdı. çoookkk insaflılarmış teşekkür edelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?