ay napayım kıs..benimki nezamndır istiyor..
e o kadar yardımlarına jest olsun dedim ama yaktım onuda:)))) yrısını yedi yine
yanınca değişik bi tat olmuş dedi iyi dedim bundan sonra yakarım..yok yok diyo
Günaydın kızlarr Ya beni öldürceniz biliom hediyemi aldım lakin hangi nickli arkadaşımızın yolladıını anlayamadım gerçek adını bilsem de Bu arada beni öldürceğiniz konu şöyle ki hediyemi alır almaz fotolarını çektim hatta şu an kullanıyorum işe hediyemle geldim ammaaaa onları maile ekleyecektim unutmuşum evdeki bilgisayarda kaldı... Olmazsa siz koyun da ben de yarın koyayım
Günaydın kızlarr Ya beni öldürceniz biliom hediyemi aldım lakin hangi nickli arkadaşımızın yolladıını anlayamadım gerçek adını bilsem de Bu arada beni öldürceğiniz konu şöyle ki hediyemi alır almaz fotolarını çektim hatta şu an kullanıyorum işe hediyemle geldim ammaaaa onları maile ekleyecektim unutmuşum evdeki bilgisayarda kaldı... Olmazsa siz koyun da ben de yarın koyayım
günaydın kızlarr Ya beni öldürceniz biliom hediyemi aldım lakin hangi nickli arkadaşımızın yolladıını anlayamadım gerçek adını bilsem de Bu arada beni öldürceğiniz konu şöyle ki hediyemi alır almaz fotolarını çektim hatta şu an kullanıyorum işe hediyemle geldim Ammaaaa onları maile ekleyecektim unutmuşum evdeki bilgisayarda kaldı... Olmazsa siz koyun da ben de yarın koyayım
ay şu elbiselere bende bakayım dün girememiştim...
luxxor ilahi kıs:))))) hediyen gizemini koruyor yani:))))
ay super biz koyalım bari yaa çatlıcam yoksam:))))