2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyide arsecim..aman yok kız ben oturdugum yerden ayrılmam hiç

sence sabretmelimi biraz daha..yakın yerlerde de başvurularım var..:82:

canım bunun kararını verecek olan sensin sonuçta, nerde ekmek orda hayat
eğer diğer iş başvurularından sonuç çıkacağını düşünüyosan, bekle tabi, ama bence kadınlada görüşmeye git, çünkü iş görüşmelerinde önce gelirim deyip sonra gitmemek çok dikkat çekicidir ve piyasada adını duyurabilirler,güvensizlik yüzünden. şöyle yaparsın, gidersin görüşürsün, sonrada üzgünüm şartlar düşündüğüm gibi olmadı, zaten evimde uzak kalıyo dersin. sanki tek problem yol değilmiş gibi. hani maaş tatmin etmemiş gibi falan. telefonda yol uzak dersen kadın diyebilir başvururken adrese bakmadınmı aklın nerdeydi diye .

aynen ben şimdi onun derdindeyim..
adrrese bakmadınmı diyecek..bende aşkıma diyorum ya ben sana sormadım mı falan demiştimm:44:

noldu kız neye karar verdin ?

eşimle karar verdik...bir daha onlarla görüşmicen bişey olmaz..aramanada gerek yok dedi..onlar seni ararsa söylersin dedi..

hayırlısı olsun senin için dedi.ama uzak eve gelmen gec olur dedi. öyle işte diger başvurulara bakıcaz artık biraz daha beklemedeyiz kanki:79::92:

tatlım sen bilirsin ama iş başvurularında böye şeylere şirketler çok dikkat ediyo, diğer firmalara bilgi veriyolar, böyle böyle bize böyle yaptı güvenilirliği yok diye, sonra seni kara listeye alıyolar. benim arkadaşımın başına geldi, başvurduğu firmayı aradı iş başvurusu yapmıştım bana dönüş olmadı diye onlarda isminiz kara listede sizinle çalışamayız demişlerdi.
araman veya gidip konuşman sana ne kaybettirirki maaşı öğrenirsin piyasadai maaşları öğrenirsin, böylelikle diğer başvurduğun yerlerde bakın bu maaşada teklif geldi ama ben sizi tercih ettim falan gibi şeyler dersin.

çok haklısın arse...üye oldugum sitede böyle şeyler var diyorsun yane he..
yarın ola hayrola diyorum ben..canım

ya ben şimdi başvurdugum ilana baktım arsecim..anam en lise mezunu diyorum ben yüksel okul olarak başvurmuşum kız.. bak sana iş tanımını vs..eklicem bir bak kanki..
ben bu zamana kadar hiç iş başvurusu falan filan gitmedim..bu konularda bana yardım edin kızlar..fikir verin..pot kırmayayım...

arse sen bu zamana kadar kaç iş degiştirdin bacım

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi - Güneşli
(Ref:MHT-G10)

Genel Nitelikler:
Siemens IT Solutions and Services projelerinde görevlendirilmek üzere,

Minimum lise mezunu,
Bilgisayar kullanabilen,
Düzgün diksiyona sahip,
Avrupa Yakası'nda ikamet eden çalışma arkadaşları arıyoruz.
Pozisyonumuzda deneyim zorunluluğu yoktur, deneyim sahibi olan başvuruları da memnuniyetle bekliyoruz.

İş Tanımı:
Sizlere diğerlerinden sıyrılıp fark yaratabileceğiniz, kendinizi sürekli geliştirerek, aynı zamanda kaliteli ve eğlenceli bir ortamda iş imkanı fırsatı sunuyoruz. Sürekli gelişen ve büyüyen öncü firmalarından birisi olan Siemens’de, satış, müşteri ilişkileri, iletişim ve bankacılığa dair sertifikalı eğitimlerimizin sağlayacağı katkıyla, banka projelerinde görev alabileceğiniz bu pozisyonda çalışacak kişiler aşağıdaki avantajlara sahip olacaklardır;

Esnek çalışma saatleri,- kendi programınıza uyum sağlayacak,
Gelişiminizi sağlamak amacıyla şirketimiz tarafından verilen eğitim olanakları, -Verilen müşteri ilişkileri, satış vb. eğitimlerle satış ve iş tecrübesi konusunda yetkinlikleriniz güçlenerek, ilerleyecek,
Bizimle çalışma imkanı ile birlikte özgeçmişinizde çok değerli bir tecrübenizin yer alması,
Maaşınızın yanısıra, performansa dayalı prim olanakları,
Ekip ruhu ile sıcak, keyifli bir çalışma ortamı

tamam ne gibi bişey soruyosun anlamadım ?

canım benim,
şuan bir sorum yok..iş teklifi geldi falan ne demem gerek detaylarda uyarın yane beni..onlar şöyle dedi ben öyle deim gibi vs...konularda olursa yardım beklerim yani onu dedim tatlım

birde ilanda minimum lise mezunu demiş..

ama ben yüksek okul mezunuyum hiç ona dikkat etmemişim arsecim

ZATEN ONLAR LİSE MEZUNU YAZMIŞLARSA YUKSEK OKUL MEZUNU OLANI HAVADA KAPARLAR
telefonda aradıklarındada ayrıca bişey söylemene gerek yok, şartlarını sor,gün içinde ben size olumlu veya olumsuz bilgi veririm dersin, uygunsa senin için şartlar 1/2 saat sonra arar şanki şartlarınız benim içn uygun, görüşmek isterim firmanızla,falan dersin.

:89::89:

iş başvuruma cvp geldi.
saatler 9.6 haftasonu yok..
servis var..16 ay çalıştıktan sonra özel sigorta var...

ama güneşlide yeri aşkım uzak diyor ..eve gelmen sekizi buur dedi..
görev çagrı merkezi:97:

Süpercim sen önceki çalıştığın yerde de asgari ücrete çalışıyordun sanırım? Genelde çağrı merkezleri de asgari veriyor belki istisnaları vardır ama bi git görüş bakalım. Esnek çalışma saatlerine uygun olayı var ya bi ark.ım da ç.m.de çalışmaya başladı vardiyaya çevirdiler olayı umarım o tarz bişi diildir:44:

Aaa hadi ya? O zaman tam saçmalık olmuş ama karakterler filan çok hoşuma gitti benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…