iyide arsecim..aman yok kız ben oturdugum yerden ayrılmam hiç
sence sabretmelimi biraz daha..yakın yerlerde de başvurularım var..:82:
noldu kız neye karar verdin ?
tatlım sen bilirsin ama iş başvurularında böye şeylere şirketler çok dikkat ediyo, diğer firmalara bilgi veriyolar, böyle böyle bize böyle yaptı güvenilirliği yok diye, sonra seni kara listeye alıyolar. benim arkadaşımın başına geldi, başvurduğu firmayı aradı iş başvurusu yapmıştım bana dönüş olmadı diye onlarda isminiz kara listede sizinle çalışamayız demişlerdi.eşimle karar verdik...bir daha onlarla görüşmicen bişey olmaz..aramanada gerek yok dedi..onlar seni ararsa söylersin dedi..
hayırlısı olsun senin için dedi.ama uzak eve gelmen gec olur dedi. öyle işte diger başvurulara bakıcaz artık biraz daha beklemedeyiz kanki:79::92:
tatlım sen bilirsin ama iş başvurularında böye şeylere şirketler çok dikkat ediyo, diğer firmalara bilgi veriyolar, böyle böyle bize böyle yaptı güvenilirliği yok diye, sonra seni kara listeye alıyolar. benim arkadaşımın başına geldi, başvurduğu firmayı aradı iş başvurusu yapmıştım bana dönüş olmadı diye onlarda isminiz kara listede sizinle çalışamayız demişlerdi.
araman veya gidip konuşman sana ne kaybettirirki maaşı öğrenirsin piyasadai maaşları öğrenirsin, böylelikle diğer başvurduğun yerlerde bakın bu maaşada teklif geldi ama ben sizi tercih ettim falan gibi şeyler dersin.
tamam ne gibi bişey soruyosun anlamadım ?
ZATEN ONLAR LİSE MEZUNU YAZMIŞLARSA YUKSEK OKUL MEZUNU OLANI HAVADA KAPARLAR
telefonda aradıklarındada ayrıca bişey söylemene gerek yok, şartlarını sor,gün içinde ben size olumlu veya olumsuz bilgi veririm dersin, uygunsa senin için şartlar 1/2 saat sonra arar şanki şartlarınız benim içn uygun, görüşmek isterim firmanızla,falan dersin.
iş başvuruma cvp geldi.
saatler 9.6 haftasonu yok..
servis var..16 ay çalıştıktan sonra özel sigorta var...
ama güneşlide yeri aşkım uzak diyor ..eve gelmen sekizi buur dedi..
görev çagrı merkezi:97:
zuzu ben dün akşam izleyemedim onu canım. showdaki dizi daha çok dikkatimi çekti. ilk bölümdü ya. ona takıldım. komedi dükkanı aklımdan tamamen çıkmış
ben de izledim onu, çok da hoşuma gitti. ama keşke Kanuni Sultan Süleyman demeselerdi. bu kadar eleştiriye maruz kalmaları çok normal. yakında kalkar bu dizi yayından. ayrıca baksana Kanuni zamanında o sarayda henüz harem yokmuş, bu kadar da büyük hata yapılmaz ki
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?