ayyy evet fatama çok güzelmiş...
Süpercim sen önceki çalıştığın yerde de asgari ücrete çalışıyordun sanırım? Genelde çağrı merkezleri de asgari veriyor belki istisnaları vardır ama bi git görüş bakalım. Esnek çalışma saatlerine uygun olayı var ya bi ark.ım da ç.m.de çalışmaya başladı vardiyaya çevirdiler olayı umarım o tarz bişi diildir:44:
hayrı canım..asgari vericeklerini hiç sanmam...
şuan asgaria lıyorum evet..
benim bir arkadaşım 1300 alıyor..prime görede degişiyor..
saatleri 9,6 dedimya görmedin sanırım...haftada 5 gün çalışılıyor..
hayrı canım..asgari vericeklerini hiç sanmam...
şuan asgaria lıyorum evet..
benim bir arkadaşım 1300 alıyor..prime görede degişiyor..
saatleri 9,6 dedimya görmedin sanırım...haftada 5 gün çalışılıyor..
ebeeet çok tatlı görünüoo, bu arada fatma bulunduğun yerde L..W mağazası var mı? Orda çok güzel hamile koleksiyonu gördüm ben t-shirtler, pantolonlar etekler filan çok tatlı hem spor hem de hamileler için. Eğer hamile kalırsam ordan gözüme kestirdim bikaç bişi
yaa nerde ne LCW olsun burda 3-5 dükkan var o kadar bulamam ki burda yoktur yaa ama çok begendim ben yaaaaaaa istiyorum banane yaa istiyorum :84::84::84:bayıldım elbiseye yaaaa..:86::86::86::82:
yaa nerde ne LCW olsun burda 3-5 dükkan var o kadar bulamam ki burda yoktur yaa ama çok begendim ben yaaaaaaa istiyorum banane yaa istiyorum :84::84::84:
ayyyy fatma yaa hiç mağaza falan yokmu yaa ??
şöyle yapsan ordaki bir mağazayla konuşsan getirtemezlermi senin için acaba ?
günaydın herkese..:81:
hayırlı cumalar kızlar:80:
hyırlı cumalarrr.. Kızlar kusura bakmayın hediyenin resmini çekemedim dün hilmi ile azıcık atıştık bende sinirime küt yttım sabah kalktım kusura bakmayın(((((((
canın saolsun bebegim..
Siz iyi olunda tartışmayın kız..öyle küs yatmak yok demedikmi :88:
sinirimden yatmıştım uyuyakalmışım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?