2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla arzu yaa okadar uğraş sonra yansın :)))

super tabisiii aday gösterdim :)))))

ben şimdi gidiyorum acuk iş yapayım..patron yok diye dalga geçmeyim...sonra sorar ben yokkkn ne yaptın diye :))))

linke ne gerek var fatma incini profilinden actıgı konulara gitsene kız..

ay zaten nişanlıyken nişanı atıcam diyordun ahha keşke atsaydı

yaa varya acaip üzüldüm yaa pis herif kız bide hamile yaaaa yaptıgı şeylere bak yaa kıyamam inciye ya inş. biran önce düzelir yaaa böle olmaz ama yaa hamilelikte çok öenmli manyak adam kafası bazı şeylere dank etse artık ayyyyyyyyyyyyy çok gıcık oldum yaaa

kızlar yok benim telefonda problem var galiba onlarda yapamadı aktarmıyo. benimkide p.tesiye kaldı. bakalım telefonu kurcalayayım biraz olursa eklerim hemen zaten.
birazda işim var onunla uğraşıcam görüşürüz kızlar

bakın kızlar bu benim kuzum,evlendiğimden beri birbirimizi çok özlüyoruz,
annemlere gidince deliriyoruz resmen oyun oynarken

Ah ajikalcım ne tatlı bişi o öleee:87:

IMG0071A.jpg (63.6 KB (Kilobyte))
IMG0070A.jpg (60.5 KB (Kilobyte))
IMG0073A.jpg (52.7 KB (Kilobyte))

ftma arkadaşıma teşr ederim:))) hediyelerini çok beğendim canm

Kızlaaar hediyeleriniz çook güzell iyi günlerde kullanınn
yarına koyarım ben fotosunu çekemedim :78::78:

Fatmacım biz yarın koyalım senle canım ben de unuttum

selam kızlar çarşamb akşamı son sigaramı içtim ve bırakıyorum seni şuana kadar rahatım
Mandalinacııım destekçinim yarenay saolsun o da bana destek olmuştu ben de sigaradan kurtulalı saydım şimdi bi 16 gün olmuş ve de kafamda bitirince daha hiç canım çekmedi umarım böyledevam eder iyi şanslarr canım

luxxor canım çok sevindim az da olsa desteğim olduysa ne mutlu bana darısı başına mandalina

yarın eklemeyin ya paazartesi ekleyin yarın biz yokuz arseyle

Tamam o zaman ben yine yarın mailme atayım da fotoları aman unutmayım sonra
luxxor canım çok sevindim az da olsa desteğim olduysa ne mutlu bana darısı başına mandalina

Tabii canımcım olmaz mı insan halden anlayacak birilerini arıyor. Çok rahatım şimdi Allah'a şükür. Dişimi çektirmem de biraz bahane oldu normalde ocak başında bırakacaktım ama 22 aralıkta diş çektirdim ya o da ona yaradı işte. Bu arada ikinci ve daha zor dişimi de 19 ocakta alıcaklar ameliyatla yine Hala korkuyorum yaaa

aradım başburu yaptıgım yeri..

bana zaman ayırdıgınız için çok teşekkür ederim dedim ben yol nedeniyle gelemicem dedim..
çevremden bilgi edindim bana uzak düşüyor dedim..saolun dedim..sizde saolun zaman ayırdıgnız için dedi.

en iyisini yapmışın canım. olması gerektiği gibi anlatmışsın. umarım yakın zamanda şartları sana uyan bir iş bulursun

superrrrr benim misafir geliyor ya:))
yani hastanaıcam azcık belli etti ama gelmedi daha:)) ben yarın bekliyordum:))

çay demledim..sıcak sıcak iyi gelir karnıma...
buyrun birlikte içelim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…