2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

napayım kıs sonra demesinler bak bişey yapmamış diye

hazır yufka hemencecik olur yaa...yumurta haşlarım..patates kızartırım bide gözleme tamm işte:))))

ilk poğaçamı yapsam dedim ama erken kalkmam lazım zor geldi

bide onlar erken yapıyolar kahvaltıyı yaaa....9-9,30 gibi gelirler kesin((

ben geldimmmm
süper iş için çok iyi yapmışsın , senin hakkında negatif düşünemezler böylelikle :82:

sabahtan beri klima açık ama ben halen üşüyorum, ayaklarımda çift kat çorap var ama buz ((((

zuzu delimisin yaa c.tesi günü 9 da kalvaltımı yapılır yaaa
söyle geç gelsinler
bende öyle bişey olduğunda söylüyorum bizde kahvaltı servisimiz geç kahvaltı diyorum,11 gibi falan geliyolar.
biliyolar hafta içi uykusuz kalıyoruz anlayış gösteriyolar. benim kayınvalidemler çok erken kalkar mesela ama onlar biraz kahvaltı gibi atıştırıyolar sabah,sonra bizde tam kahvaltı yapmış oluyolar.maksat beraber olmak değilmi, kendini parçalamana ne gerek var yok gözleme falan filan

kızlar markapon diye bir site var biliyomusunuz, hani indirimli şeyler falan oluyo, grupfoni gibi falan,
işte ordan bilet aldım şimdi c.tesi gününe ışın karacanın çıktığı program varmış, beyoğlunda bir mekanda.
normalde bilet fiyatı 40 tl miş şimdi 20 tl inmiş. c.tesi programı hazır, bu akşamda eyvah eyvah2 yi izlemeye gidiyoruz

ben geldimmmm
süper iş için çok iyi yapmışsın , senin hakkında negatif düşünemezler böylelikle :82:

ben daha önce hiç güneşliye gitmedim dedim..çevremden bilgi edindim yol bana uzak kalıcak dedim yol nedeniyle gelemicem dedim.dediki ben servis oldugunu söylemiştim dedi bende dedimki servis tek bana çalışmıcak ki dedim..ben hariç başka kişilerde olur...o yüzden dedim.
hatta dedimk, beni mutlu ettiniz beni aramanızla dedim..
bana zaman ayıordıgınız için çok teşekürler dedim..sizde zaman ayrdıgınız içi ben teşekkür ederm dedi..saolun dedi..siz saolun dedim ben

Son düzenleme:
ay sorma yaaa....pazar günü gelicekler canm...geçenlerde kayınvalidemlere yemeğe gelmişlerdi..orda sordular...
kayınvalidemde dedi 11 de gelcekseniz gelin çocuklar uyuyor dedi...ay yok biz 11 de gelemeyiz erken yapıyoruz dedi....
e şimdi gelmeyin desem ayıp olucak belkide laf sölücekler arkamdan..bende gelin bari dedim..
ama eşime sölücek arasın 10 da buyrun gelin desin bari ((

pon degil kız
markofoni...degilmi oo biliyorum ben

ay zuzu:82:
anam tüm kahvaltı çeşitlerinden koy..
pastane denen bişey var..kahvaltıyada bişey yapcaksan ölüyüm yane

ben gecenlerde kardeşlerimi aldım kahvaltıya...kahvaltılıklar hazırladım..

simitler bogçalar aldım oh ne güzeldi...

kıs biz hafta sonu kahvaltımızda mutlaka yumurta sucukmucuk kızartma olur zatiii
normaldede yaparım yaniii...kociş öyle seviyor

eşimde diyo milföy yapalım akşamdan sabaha yumuşacık olur......

eve gidip sıcak su torbamı kucaklamak istiyorum :))) bu sbah zor kalktım yaa sğolsun eşimde kalkayım diye üstümü açıyor..neymiş şok etkisi yapımyomuş bana kalkayım diye serserriiii

teşekkürler luxxor hamile kalmak istiyorum vücudümü temizlemem lazım dumandan isden

QUOTE=zuzu_88;17017710]eve gidip sıcak su torbamı kucaklamak istiyorum :))) bu sbah zor kalktım yaa sğolsun eşimde kalkayım diye üstümü açıyor..neymiş şok etkisi yapımyomuş bana kalkayım diye serserriiii[/QUOTE

:90::90::90::90:
ay ne komik aynı anda mı kalkıyorsunuz kız

bu aralar kimse hamile kalmıyor ya:))))luxxor hadi senden bekleyelim barii.:))))

evet canım aynı anda kalkıyoruz..o beni otobüse bindiriyor sonra kendi işine gidiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…