2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

süper yok marfoni başka markopon başka.

sinema biletlerini daha almadık ama biz toryuma gidiyoruz cuma günleri 8 tl c.tesi günler 12 mi 15 mi öyle bişey. bizde cumaları gitmeyi tercih ediyoruz. gece 11 matinesine falan alıyoruz, ohh rahat rahatt

seni gidi seni:86:

smilie_girl_104

anam şuna bakın:90:

neyse bakamyın çıkmadı çünkü

Son düzenleme:
Herkese iyi tatiler kızlar, kendinize iyi bakın:79::80:

Biz gelmeden foto eklemeyin kızlar

iyi akşamlar kıslarr...

bu hafta iş sakindi biz de netten dizi falan izledik. o yüzden giremedim. hafta sonum çok yoğun geçecek. yarın akşam ablamları kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte yemeğe davet ettim. ayın 12'sinde Türkiye'ye dönüyorlar çünkü, çok geç bile kaldım. yemek için menüm şöyle;

Şehriye Çorbası
İzmir Köfte
Pilav
Salata
İrmik Tatlısı

pazar günü de yeğenimin doğumgünü var. doğumgünü için kek, havuçlu toplar ve uğur böcekli kanepeler hazırlamam lazım. bu arada tabii evi temizleyip çamaşırları da aradan çıkartmam lazım.

iyice ev hanımı olduk artık. inanamıyorum kendime. çok değil bir sene önce bugünlerde aşkımla her akşam bir yerlerde geziyorduk

Günaydin kizlar !!!!!!! :79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80:

Herkese Merhaba....

Nasilsiniz ??

Nasil gidiyor hersey yolun da mi ?

bu aralar kimse hamile kalmıyor ya:))))luxxor hadi senden bekleyelim barii.:))))

Ayy zuzucum düşünüyorum da mart ayında bırakacağım hapı, bakalım sonra ne zmaan maya tutarsa gölümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…