2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet iyi getirdin aklma kokusum:13:

ama super sşgara böreğini çıkarym mı aradan

çıkar tabi kel alakaa oluyor canım...
menü oldu oturdu...

kendin yap demedim.. ama eşim sarımsak yememi istemiyor uzun zamandan beri yapmıyorum dedim..
ben seviyorum kendime bile yapardım tek başıma yerdim ama sarımsak yedirmiyor dedim:88:

Son düzenleme:

aynen bende bayılıyorum sofra süslemeye hatta .. eşimin arkadasları gelmişti yemege.. ikisi nişanlı 1 ewli üniden arkadasları kurdugum sofrayı özellikle mezelerini nişanlılaırna eşlerine anlata anlata bitirememişler.. onlar ziyarete geldiklerinde hepsi sen bunlara ne yedirdin nasıl sofra kurdun diye soru yagmöuruna tutttuşar valla :)) bu arada zuzummm pilaw ve börek agır olur bence ikisi ibr arada yine sen bilirsin tabi :)

ay deme super..hani şu masa örtüsünün üzerine dar uzun bi örtü varya...ondan istiyom..burda bikaç yere baktım peçeteleri peçeteliği(yüzüğü) takım var ama beğenmedim yaa( alıcaktım yoksa..

ama şimdi şunu söleyim fırına but falan değilde göğüs atsam olurmu..genelde göğüsle yapanı hiç görmedim de..

sen kaç yaşındasın canım.

hiç ugraşma ozamn fırında yapıcaksan..
gögüsü güzelce kızart..yanınada patates kızart zuzu..

kırmızılar degilmi şık oluyor..ama kullanışlı olurmu sanmıyorum..

ben şöyle yapıyorum canım..masa örtüsünü seriyorum..onun üstünede seffaf silinen masa örtsü seriyorum..

masada çok güzel yemeklerde de dedileri..
anam kalabalık geldiler yorum yapmadan gecmiyorlar kız:90:

kızlar teşkr ederim fikirleriniz için..
super son bişeyler:))...tavuk oatatesi fırında daha çok sever...

göğsü önce haşlaym sonramı fırınlayım...sen nasıl yapıyon..

kızlar teşkr ederim fikirleriniz için..
super son bişeyler:))...tavuk oatatesi fırında daha çok sever...

göğsü önce haşlaym sonramı fırınlayım...sen nasıl yapıyon..

yok canım haşlama falan yok..
yıka direk tepsiye diz:82:

bende var ondan cokta uyguna aldımm ceyizciden 10 tl bu arada ben ne yaptım bak bu sene leopar moda ya.. gittin sütlü kahve tonlarında örtü aldım düz üzerine daha koyu tonlada kahwe leopa desenli boy 2 metre genişli 45 cm olan kumas kestirdim ortasına uzunca seriyorum leopar masaya inanılmaz cekiclik katıyor :))) bilirsin leoparın kanında war :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…