2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayy süpercim beni de canayakına yazmışın tatlım sağol o senin şekerlüün

canim üzülme benim esimde 9 da geliyor ve cumartesileride ayni sekilde. bende evdeyim ve kimsem yok düsün yani hafta da 3 gün okula gidiyorum öglene kadar. simdi birde ehliyete yazildim bakalim ne zaman alicam ehliyetimi

Hayattaki en güzel şeyin çocukluk olduğunu bile bile neden 'Büyüyünce ne olacaksın?' diye sorarlar ?

Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
...............Ucundan tutarak..

:97:
Hayattaki en güzel şeyin çocukluk olduğunu bile bile neden 'Büyüyünce ne olacaksın?' diye sorarlar ?

işte bu oylama seni şair ruhlu olarak aday göstermişyim..:90::90:

2010 enleri yarışması var canım..
oylama başladı katıl sende:118:

günaydın kızlar.....
fatma çok ciciymiş güle güle giydir bebişine :)))

super yan komşuyu çağırdım..annesine gitcekmş misafir varmş:)))) bu akşama sözleştik:))))

Günaydın kızlarbugün biraz yoğun olacağım için bir selam verip çıkayım dedim gününüz güzel geçsin

canim üzülme benim esimde 9 da geliyor ve cumartesileride ayni sekilde. bende evdeyim ve kimsem yok düsün yani hafta da 3 gün okula gidiyorum öglene kadar. simdi birde ehliyete yazildim bakalim ne zaman alicam ehliyetimi

Sağol sinemcim desteğin için, biliyorum aynı durumda ya da bizden daha zor durumda olanlar elbetteki vardır. Ama cidden sinir bozmuyor diil:44:Napalım alışacağız Allah iş sıkıntısı versin yeter ki işsizlik sıkıntısı diil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…