7 aylık evliyim
muhasebeciyim
bursada oturuyoruzzz
evet kokusum tammdır..sağol canm...
leopar hee:89:
:))) kendi büron mu ,çalışıymsn canm
süper87 banada gına geldii
ne kadar sıkıcı bir iş degilmi ya..
dosyalardan bıktım artık
kokus sac rengin tek renk röfle falan degil sanırım..albümden baktım
aynen tatlım acık tonlarda krem gibi sütlü kahwe tonları masa örtüsü alıyosun acıkcası böle seykler de kumaşcılara git hem ucuza cıkıyo hem kafandaki yapıtıryıdun bi leopar kumas ziyah beyazda yapabilirsin beyaz örütye siyah beyaz leopar desenli.. hmmm cok sık duryo.. istersen masanın ölcüsünü götür uclarını masan ölcüsünde v yaptır tam masa uclarına kadar v olan noktalara tas döşet alsan cok sık bir masa dizaynı :))) yaptım tastiklidir:
yok cnm büro falan allah korusun çekemem öle valla
bi şirketin muhasebesini tutuyorummmm
tek ren kadar yogun %95 sularında akaları ve sacına komple alt kısmıdı dğz platin üst az bölümü aralarında cok az koyularını bıraktırarak pakete aldırıyorum.. düzden hiç farkı yok tatlım
yaratıcı hatunn
hehe bencede...ya aslında şirket daha kolay değilmi..ben smm deyim..birsürü mükellef bi sürü dosya.hiç işleri bitmiyor..bide insanlarla uğraşması dert...kdv çok çıksa neden bukadar derler..halbuki kendi kesiyor faturasını fişini
aynen yok canım..yaşını oldugundan daha büyük gösteriyor farkındasın degilmi..:82:
canım kendi sacım acık kumral eşim sarıya bayılıyo napim tatlım bana kalsa bakır yaparım olurum bir hürrem :)) kızıl saç mavi göz.. ama anteplerin lafı wardır heri diye :)) bizim herif sarıya bayılıyo :))) sarı geldik sarı gidicez :)))
valla kokusum beni görünce kaçıyorlar ya...yine mi sen..ay başımın belası gelmiş...kız bigünde gelme (sanki hergün gidiym :) )
ben hep bunları duyuyorum...nerde görürerse görsünler illa laf atcaklar
benimkiler röfle ama seninki gibi degil..
gözlerde ela:82:
kokusum meslek neydi ya...sölediğini hatırlamıyom:26:
iyi öğlenler afiyet olsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?