2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet kokusum tammdır..sağol canm...

leopar hee:89:

aynen tatlım acık tonlarda krem gibi sütlü kahwe tonları masa örtüsü alıyosun acıkcası böle seykler de kumaşcılara git hem ucuza cıkıyo hem kafandaki yapıtıryıdun bi leopar kumas ziyah beyazda yapabilirsin beyaz örütye siyah beyaz leopar desenli.. hmmm cok sık duryo.. istersen masanın ölcüsünü götür uclarını masan ölcüsünde v yaptır tam masa uclarına kadar v olan noktalara tas döşet alsan cok sık bir masa dizaynı :))) yaptım tastiklidir :

ne kadar sıkıcı bir iş degilmi ya..
dosyalardan bıktım artık

kokus sac rengin tek renk röfle falan degil sanırım..albümden baktım

tek ren kadar yogun %95 sularında akaları ve sacına komple alt kısmıdı dğz platin üst az bölümü aralarında cok az koyularını bıraktırarak pakete aldırıyorum.. düzden hiç farkı yok tatlım

yaratıcı hatunn

yok cnm büro falan allah korusun çekemem öle valla
bi şirketin muhasebesini tutuyorummmm

hehe bencede...ya aslında şirket daha kolay değilmi..ben smm deyim..birsürü mükellef bi sürü dosya.hiç işleri bitmiyor..bide insanlarla uğraşması dert...kdv çok çıksa neden bukadar derler..halbuki kendi kesiyor faturasını fişini

aynen yok canım..yaşını oldugundan daha büyük gösteriyor farkındasın degilmi..:82:

yy boyayla benm işim yok kızlar
hiç boyatmadım saçımı ama soruyorlar boyamı diye
siyah saçlarım

:26:
saol baby :)) benim muhasebecimde her görüşmemizde biticek bu günler kacacagım bu diyardan diyip basıyo kahkahayı :)) cok seker kadın valla muhasebeden bayan olmak avantaj kızlar güvem tam olur sizlere sadec kötü tarafı bu güven yorucu iş temposu cıkartır .))

aynen yok canım..yaşını oldugundan daha büyük gösteriyor farkındasın degilmi..:82:

canım kendi sacım acık kumral eşim sarıya bayılıyo napim tatlım bana kalsa bakır yaparım olurum bir hürrem :)) kızıl saç mavi göz.. ama anteplerin lafı wardır heri diye :)) bizim herif sarıya bayılıyo :))) sarı geldik sarı gidicez :)))

valla kokusum beni görünce kaçıyorlar ya...yine mi sen..ay başımın belası gelmiş...kız bigünde gelme (sanki hergün gidiym :) )

ben hep bunları duyuyorum...nerde görürerse görsünler illa laf atcaklar

ben sarıyım aynen...

kokusum meslek neydi ya...sölediğini hatırlamıyom:26:

iyi öğlenler afiyet olsun kızlar...

benim cok sewdiğim bi kız arkadasımda siyah saçları war bayılıyorum.. bazen böyle aklıma kendimi kazımıs bayanlara bakıyorum hepsi esmer güzeli siyah saçları olan orta boylu dişi hatları olan
afetler..güzel olarak zihnimde oturmuslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…